Det er ikke sådan en traditionel bøf med spejlæg, men absolut ikke ringere. Inspiration fik jeg fra Mira Arkin, som laver mange gode opskrifter. Det er en nem ret, som kan varieres efter hvilke grøntsager du har i grøntsagsskuffen. Portionen passer til 3 godt spisende personer.
Du skal til opskriften brug:
400 gr hakket oksekød
2 fed hvidløg
2-4 cm ingefær
1 løg
1 rød chili
½ spidskål
4 spsk soya
1 håndfuld frisk basilikum
3 æg til spejlæg
Skær ingefær, hvidløg og chili i fine små tern. Skær løg i skiver eller strimler. Skær spidskål i strimler.
Kom kødet på en varm pande med ganske lidt olie, og steg det godt. Pas på det ikke koger.
Når kødet er godt brunet, kommes ingefær, chili, hvidløg og løg på, sammen med soya. Steger videre i ca. 10 min.
Kom spidskål i og vend rundt i små 5 min.
Steg æg til spejlæg.
Server retten med spejlæg og pasta, eller ris.
Velbekomme!
Skriv din kommentar her