Flødehapser med tang

Flødehapser med tang

Så blev det endelig lidt forår. Solen skinner og overalt myldrer folk frem nu. Der bliver gået mange ture i det dejlige vejr i dag. Efter en gåtur, er det dejligt med lidt let i maven. Lige nu tænker jeg også, at netop disse små fine hapsere kan bruges til de kommende konfirmationer, til velkomstdrinken. de er super nemme og hurtige at lave, og alle kan li´ dem. Og så fylder de ikke så meget, at du bliver mæt af dem. Med mindre du altså tømmer hele fadet alene.

Men lige i dag er det som en lille påskehaps, måske sammen med et par påskeæg.

Flødehapsere med tang

  • Ganske almindelig flødeost – flødeost med hvidløg smager også godt
  • Forskellige Cavi-art  – f.eks. den røde, trøffel og wasabi
  • grønt til pynt
  • kiks eller knækbrød

Bræk kiks eller knækbrød i mindre stykker, så de passer til en mundfuld. Smør en pænt lag ost på og pynt med en lille skefuld cavi-art. Slut med ganske lidt grønt til pynt.

På et fad med dem og så er de klar til servering. Bobler er perfekt til, og gerne med lidt Ferskenlikør i. Men hvidvin, øl, eller vand kan gå hertil.


Nyd påsken og husk at spise en masse god og lækker mad.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*