Konfektkage

Konfektkage

En rigtig lækker kage, som kan spises som konfekt eller en småkage. Jeg overvejer at lave dem med chokoladeovertræk, så tror jeg de bliver endnu bedre.
Men i dag blev det uden chokolade, og de forsvinder helt sikkert som dug for solen. Den sol som så bare ikke vil vise sig i dag. Men netop derfor, er det ekstra dejligt med en kop varm the/kaffe og et par af disse kager.

Konfektkage
mix60 gr mel
1 lille tsk bagepulver
½ tsk salt
100 gr smør
125 gr farin eller rørsukker
1 æg
110 gr chokolade
50 gr valnødder
70 gr kokosmel

Smør smeltes i en gryde og hældes op i en skål sammen med sukkeret. Pisk til det er pisket godt sammen. Tilsæt mel, bagepulver, salt og mel og pisk igen. Vend tilsidst de hakkede nødder, hakkede chokolade og kokos i.

Dejen er ret fast, og trykkes ud i en bradepande med bagepapir (20×20 cm).

Bages ved 180 grader i ca. 25 min. Må ikke blive mørk, kun lige tage lidt farve ovenpå.

kage

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*