• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Kager » Konfektkage

Konfektkage

Udgivet: 21. sep. 2013. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

En rigtig lækker kage, som kan spises som konfekt eller en småkage. Jeg overvejer at lave dem med chokoladeovertræk, så tror jeg de bliver endnu bedre.
Men i dag blev det uden chokolade, og de forsvinder helt sikkert som dug for solen. Den sol som så bare ikke vil vise sig i dag. Men netop derfor, er det ekstra dejligt med en kop varm the/kaffe og et par af disse kager.

Konfektkage
60 gr mel
1 lille tsk bagepulver
½ tsk salt
100 gr smør
125 gr farin eller rørsukker
1 æg
110 gr chokolade
50 gr valnødder
70 gr kokosmel

Smør smeltes i en gryde og hældes op i en skål sammen med sukkeret. Pisk til det er pisket godt sammen. Tilsæt mel, bagepulver, salt og mel og pisk igen. Vend tilsidst de hakkede nødder, hakkede chokolade og kokos i.

Dejen er ret fast, og trykkes ud i en bradepande med bagepapir (20x20 cm).

Bages ved 180 grader i ca. 25 min. Må ikke blive mørk, kun lige tage lidt farve ovenpå.

Mere inspiration

  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner

Se mere indhold på bloggen

Glædelig Jul

Hindbærsnitter med brombær

Nøddemarengs med Rabarber og flødeskum

Franske Brunkager

Påskekage med marcipan

Weekend-starter

Tips til ferie i Szczecin

Ægge-Latte

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.