Bananpandekager

Bananpandekager

Disse over lækre pandekager er lige så nemme at lave, som hvis du skulle lave grød til morgenmaden. Og så både smager de fantastisk og mætter godt. Vi spiser 4 hver sammen med frugt og hvad der ellers kommer ovenpå, og det mætter fint. Servérer du andet til morgenmaden samtidigt, er 2 pr. pers. sikkert nok.

Hvedemel kan udskiftes med andet groftmel.

Bananpandekager


8 stk til  2 personer (3-4 pers. hvis I får andet til morgenmaden)

  • 185 gr bananaer (2 stk)
  • 1 dl havregryn
  • 1 del mel
  • 2 æg
  • 1 tsk kardemomme / vaniljesukker

Sirup, frugt, chokolade, nødder, creme fraiche eller lige hvad du har lyst til at servere til dine pandekager.

Bananerne må meget gerne være godt modne, dels er de mere søde og dels nemmere at mose.

Mos bananerne godt, og bland med havregryn, mel, æg og krydderi. Pisk det godt sammen.

En pande varmes op med smør, og pandekagerne afsættes som små klatter. Du kan forme dem inden de helt stivner. Steg dem gyldne på begge sider og servér dem til en lækker og mættende morgenmad.

Ønsker du dem mere søde, kan du drysse med lidt flormelis inden servering. Men bananer tilfører en naturlig sødme.

 

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*