Den bedste opskrift på bananpandekager, der er både sunde og nemme at lave. De er med banan, havregryn og æg, og gode som lækker morgenmad.
Disse over lækre bananpandekager er lige så nemme at lave, som hvis du skulle lave grød til morgenmaden.
Og så både smager de fantastisk og mætter godt. Vi spiser 4 hver sammen med frugt og hvad der ellers kommer ovenpå, og det mætter fint.
Se også: Gammeldags pandekager - klumpefri pandekagedej
Serverer du andet til morgenmaden samtidigt, er 2 pr. pers. sikkert nok.
Hvedemel kan udskiftes med andet groftmel.
Opskriften giver bananpandekager til 2 personer (eller til 3-4 pers. hvis I får andet til morgenmaden).
Opskrift på bananpandekager
Ingredienser
- 185 g banan svarende til 2 bananer
- 1 dl havregryn
- 1 dl hvedemel
- 2 æg
- 1 tsk kardemomme eller vaniljesukker
Sådan gør du
- Mos bananerne godt, og bland med havregryn, hvedemel, æg og krydderi.
- Pisk det godt sammen til en sammenhængende dej.
- En pande varmes op med smør, og pandekagerne afsættes som små klatter. Du kan forme dem inden de helt stivner. Steg dine bananpandekager gyldne på begge sider og servér dem til en lækker og mættende morgenmad.
Ernæring
Noter
Så har du lækre bananpandekager klar til din morgenmad.
Nyd dem med sirup, frugt, chokolade, nødder, creme fraiche eller lige hvad du har lyst til at servere til dine sunde pandekager med banan.
Ønsker du dem mere søde, kan du drysse med lidt flormelis inden servering. Men bananer tilfører en naturlig sødme.
Skriv din kommentar her