Julen varer lige til påske, - mener jeg at have hørt en gang. Og vi spiser også risengrød med velbehag endnu, så der var en lille rest tilovers da vi fik det det anden dag.
250 gr kold risengrød - det er da lige til en portion klatkager til lørdagens morgenmad 🙂 Jeg serverede med halvfrosne hindbær og ahornsirup, og det gav, et fantastisk lækker spil til de søde klatkager.
[ingredients title="Risklatkager med banan"]
ca. 15 stk alt efter størrelse
- 250 gr kogt kold risengrød
- 1 banan (ca. 100 gr)
- 2 små æg
- 2 spsk mel
- Sirup, hindbær, revet chokolade eller hvad du har lyst til at servere til
Kom den kolde risengrød i en blender sammen med banan, æg og mel. Kør så det er samlet, og lad dejen stå et kvarters tid.
Varm en pande godt op, kom smør på og sæt små klatter dej af, på den størrelse du vil have dine klatkager.
Lad klatkagerne blive sprøde og brune, inden du vender og bager på den anden side.
Servér straks de er bagt. De måde ser lækre ud, smager fantastisk og mætter også godt.
[/ingredients]
Skriv din kommentar her