MADBLOG & LIVSSTIL

Lørdag og stadig mad vi ikke har smagt.

edf

Godmorgen Skanderborg og alle andre smukke mennesker. I dag truer regnen lidt, men vi håber det kun er byger. For jeg skal ud og smage mere mad. Nårh ja, også høre musik. Især Jacob Dinesen, som jo  kommer fra Tønder. Jeg starter stille med morgenmaden. Det er den sædvanlige morgenmad, men den smager nu også fint nok. Et par stykker fra lejren er gået helt op til Skanderborg by for at få brunch. Det forbyder min magelighed mig, og jeg er også fint tilfreds med det der kan købes på festivallen.

Lige inden morgenmaden (formiddagskaffen) var spist og drukket, begyndte det at regne. Og det tog bare mere og mere til. Da klokken nåede 12, og Jacob Dinesen kom på scenen, stod det faktisk ned. Men med så god en koncert, gjorde det ikke noget. Vi dansede og sang og havde det super dejligt. Han er også bare god med GOD på!

I går købte vi en af de fine pakker med små stykker smørrebrød, som NORD sælger hvert år, og tog med ned til Søbadet. Her sad vi i sandet og spiste, fik en fadøl og nød både vejret, stemningen og musikken. Fantastisk afslappende.

Ummm hjemmelavet pålægschokolade.

Til aften, hvor der atter var tørvejr, spiste vi på Brasseri Belli, som laver god mad af gode råvarer. Eller gør de? Efter lidt kludder i bestillingen og en del ventetid, fik vi endelig vores Boeuf bourguignon og Confit de Canard.
Boeuf bourguignonen smagte fantastisk sammen med den lette kartoffelmos. Et godt måltid til en festival. De der havde bestilt "Confit de Canard - and, kål, kartoffelmos" havde forventet sprødstegte confiterede andelår. Men i stedet var de sprængte og så ret kedelige ud. Smagen var der intet i vejen med, den var som den skal være. Men når der står Confit de Canard på menukortet forventer man ikke sprængt and. Kålen var surkål, og var ligeledes en skuffelse. Egentlig ville vi have haft dessert, men droppede det af samme grund. Jeg må forbi dem i Aarhus en gang, for det må da bestemt være en smutter.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *