• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Livsstil » Festival-Marked » Lørdag og stadig mad vi ikke har smagt.
edf

Lørdag og stadig mad vi ikke har smagt.

Udgivet: 12. aug. 2017. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Godmorgen Skanderborg og alle andre smukke mennesker. I dag truer regnen lidt, men vi håber det kun er byger. For jeg skal ud og smage mere mad. Nårh ja, også høre musik. Især Jacob Dinesen, som jo  kommer fra Tønder. Jeg starter stille med morgenmaden. Det er den sædvanlige morgenmad, men den smager nu også fint nok. Et par stykker fra lejren er gået helt op til Skanderborg by for at få brunch. Det forbyder min magelighed mig, og jeg er også fint tilfreds med det der kan købes på festivallen.

Lige inden morgenmaden (formiddagskaffen) var spist og drukket, begyndte det at regne. Og det tog bare mere og mere til. Da klokken nåede 12, og Jacob Dinesen kom på scenen, stod det faktisk ned. Men med så god en koncert, gjorde det ikke noget. Vi dansede og sang og havde det super dejligt. Han er også bare god med GOD på!

I går købte vi en af de fine pakker med små stykker smørrebrød, som NORD sælger hvert år, og tog med ned til Søbadet. Her sad vi i sandet og spiste, fik en fadøl og nød både vejret, stemningen og musikken. Fantastisk afslappende.

Ummm hjemmelavet pålægschokolade.

Til aften, hvor der atter var tørvejr, spiste vi på Brasseri Belli, som laver god mad af gode råvarer. Eller gør de? Efter lidt kludder i bestillingen og en del ventetid, fik vi endelig vores Boeuf bourguignon og Confit de Canard.
Boeuf bourguignonen smagte fantastisk sammen med den lette kartoffelmos. Et godt måltid til en festival. De der havde bestilt "Confit de Canard - and, kål, kartoffelmos" havde forventet sprødstegte confiterede andelår. Men i stedet var de sprængte og så ret kedelige ud. Smagen var der intet i vejen med, den var som den skal være. Men når der står Confit de Canard på menukortet forventer man ikke sprængt and. Kålen var surkål, og var ligeledes en skuffelse. Egentlig ville vi have haft dessert, men droppede det af samme grund. Jeg må forbi dem i Aarhus en gang, for det må da bestemt være en smutter.

Mere inspiration

  • Tønder Festival 2018
  • En dag i Mariager
  • Søndag på Foodexpo
  • Weekend i Kolding med Fødevarefestival

Se mere indhold på bloggen

Svineskank med rodfrugter

Marineret oksekød med masser af grønt

Juleweekend i Hamborg

Sådan forhøjes madens velsmag

Asparges polonaise

Nationalkager fra Portugal

Svendborg er dejlig!

Kirsebærdrømme

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.