MADBLOG & LIVSSTIL

lakridsmarcipan-karamel-julekonfekt-mobilEj hvor er jeg bare træt. Kender I det – man har haft en koncentreret arbejdsdag, kommer lige ind ad døren der hjemme og så springer man over et projekt. Sådan gjorde jeg i dag, – det var bare ikke kun ét projekt, men 5 projekter. Og da jeg var ved at være færdig, indså jeg, at det vist var for meget. Pyha, så er oprydningen drøj. Men jeg blev heldigvis færdig med det hele. Men lige et øjeblik, tænkte jeg godt nok, at der var konfekt, smeltet chokolade og alt muligt andet over hele køkkenet.
Min søde nabo fik jeg også lavet trøffelkugler til. Er en sød julehilsen at kunne aflevere.
Men lidt af det jeg havde gang i i dag, var også lidt en overspringshandling. Jeg har nemlig lige opdaget (ja, det har sikkert været fremme flere år uden jeg har set det) at man kan købe Lakridsmarcipan. Og min hjerne tænkte straks, lakrids, marcipan og karamel. Det må være godt. Så jeg måtte altså prøve. Og det er godt!

lakridsmarcipan-karamel-julekonfekt-17
Altså se lige den lækre strimmel karamelcreme der er på toppen, den tilfører konfekten noget helt fantastisk. Og det hele er noget færdigt noget jeg har brugt.

1 dåse med kogt koncentreret mælk
1 pakke lakridsmarcipan
hvid chokolade til overtræk
evt. lidt mørk chokolade til pynt

Skær marcipanen ud i stykker som du gerne vil have dem. Kom lidt karamellen op i en sprøjtepose og sprøjt en lille strimmel ud på marcipanen.
Smelt chokoladen over vandbad og overtræk konfektstykkerne. Der kan drysse lidt lakridspulver på den våde chokolade, eller du kan lave fine strimler med mørk chokolade.

Det var alt – mere skal der ikke til, for at lave hjemmelavet julekonfekt.

lakridsmarcipan-karamel-julekonfekt-10

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter