• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Sundt & Let » Bagt Blomkål

Bagt Blomkål

Udgivet: 27. jan. 2016. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Jeg ved det godt - der er lidt stille på bloggen for tiden. Men jeg ved også, at jeg roligt kan love jer, at jeg vender tilbage med fulde omdrejninger. Men med sådan et trist vejr som i dag, har jeg ikke lyst til ret meget. Det har faktisk været en rigtig dum dag. Egentlig skulle jeg også have været ud på høreklinikken med mine høreapparater. De suser så underlige efter de var en tur i vaskemaskinen. Måske jeg har misforstået noget, - vaskede jeg dem ved for høj temperatur 😀
Nå men min dag startede lidt kaotisk (for mig) med nogle ting der lige skulle rettes i på arbejde. Og det var en dum start, så tårerne pressede lidt på, og jeg måtte lige tage en dyb indånding - eller 5. Så indså jeg, at jeg vist hellere måtte aflyse min tid på høreklinikken i dag, for energien var opbrugt inden jeg ville nå derud.
Det hjalp faktisk at tage den beslutning.
Resten af dagen er forløbet fint, omend jeg måske er en anelse mindre effektiv end normalt. Bedre held i morgen!

Ikke mere ynk herfra, - nu ser jeg positivt, og jeg vil fortælle jer at blomkål bagt i ovnen med pesto er mere end godt. Og det smager af SOMMER!

Bagte Blomkålsbuketter med Brændenældesalt
1 blomkål
1 bundt persille
½ dl olie
1 spsk brændenældesalt
50 gr hakkede mandler

Del blomkålen i buketter og læg dem i et ildfast fad, eller på bagepapir.
Pisk olie og finthakket persille sammen med brændenældesalt og kom det over blomkålsbuketterne.
Sæt det hele i ovnen ved 180 grader i 35 min.
Blomkålen bliver smukt brunt. Drysses med hakkede mandler og evt. lidt smeltet smør inden servering.
En hurtig og lækker ret enten som selvstændig ret med noget godt brød til, eller som tilbehør til en kødret.

Må I alle sammen få en fantastisk dejlig onsdag aften!

Mere inspiration

  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • Laksesalat med Rygeost
    Laksesalat med rygeost og æble
  • Søde porrer til forret
  • Sommersalat med kartofler

Se mere indhold på bloggen

Grill & Music Festival 2012

Brownies med Marshmellows

Vinsuppe og Skinke med stuvede kartofler

Rice Karameller

Glaseret Kylling

Wienersalat

Dine egne Cup-Noodles

Banankage til Mor

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Ellen

    februar 11, 2016 at 4:46 pm

    Jamen mange tak.
    Jeg sluger jo både billeder og opskrifter som jeg ser, og lader mig inspirere af det. Derudover tænker jeg også gerne på, hvad der lige er i sæson, og hvad jeg kan bruge det til.

    Blomkålen skal du helt bestemt prøve - det er rigtig godt 🙂

    Svar
  2. A. Hansen

    februar 11, 2016 at 12:45 pm

    Hvor får du din inspiration fra? Du har VILDT meget godt indhold!

    Jeg har aldrig tænkt på bagt blomkål før :p

    Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.