Kyllinge Bruschetta

Denne opskrift må jeg absolut dele med jer. Den blev bare så lækker, og sammen med ovnstegte kartofler og en god salat, var det en super aftensmad vi fik. Og så er det endda en helt almindelig torsdag :-)

2 kyllingefileter
1 rød peberfrugt
2 tomater
1 rødløg
frisk basilikum
6 skiver ost eller mozarella
hvidløg
salt og peber

Drys kyllingefilet med salt og peber, og læg dem i et fad.
Skær tomater, løg og peberfrugt i små tern, og hak hvidløg og basilikumbladene groft. Bland det hele sammen.
Skær osten/mozarella i skiver og dæk kyllingefileterne med osten og tomat-peberfrugt blandingen oven over.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 30 min.

Server gerne med ovnbagte kartoffelbåde og en god blandet salat.

Som dessert skal vi have en hjemmelavet ispind, som jeg lavede samtidigt. Is af skyr og frugt. Fedtfattigt og næsten uden sukker. Opskriften og billeder kommer i morgen. Så kan du nå at lave dem til weekenden.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*