Kartoffelkager og hamburgerryg

Kartofler er ikke det, der tager længst tid, men de kan blive lidt kedelige som tilbehør. Indtil de nye kartofler kommer frem, er en kartoffelkage dejlig som lidt afveksling.

Kartoffelkager er nemme at lave, om man laver det i en stor form, eller i små portionsforme.

600 – 700 gr revne kartofler, gulerødder, selleri, persillerod
2 hele æg
1 dl mælk eller fløde
25 gr. revet ost
salt og peber

Æg, mælk og revet ost blandes godt sammen, og der tilsættes salt og peber. Bland de revne grøntsager i æggeblandingen, og fordel massen i en smurt tærteform, eller i 4 portionsforme.

Bages i ovnen i ca. ½ time ved 200 gr. indtil overfladen er let brun.

Kan serveres til alle former for kød. Vi fik det til en hamburgerryg, der blev pakket ind i folie sammen med smørklatter og paprika. Bagt i ovnen i 1 time. På den måde, bevares saften og kraften i kødet, og det bliver rigtigt lækkert.

Print

8 Comments

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*