MADBLOG & LIVSSTIL


Her i huset kan vi ret godt lide at grille. Det er både hyggeligt, nemt og smager fantastisk. Men hvad skal tilbehøret være til den grillede bøf?
Vores drivhus bugner lige nu med tomater, og vi har spist diverse forskellige salater med tomat. Men i dag skulle der være noget andet.

Når jeg marinerer mit kød, bruger jeg Instant Taste pistolen og marinaderne derfra. Derfor var det også nærliggende, at komme lidt af marinaden på de halve tomater og smide dem på grillen. Bare lige så de er varme og har fået lidt grillsmag.

Og det var super godt, kan jeg love dig. Jeg brugte Den Indisk Inspireret Karrymarinade, men en af de andre, eller måske din egen marinade kan også sagtens bruges. Denne her passede blot bedst til det øvrige vi skulle have. Og så er det nemt med den lille flaske, blot at hælde lidt ud af den, og ellers sætte låget på igen og ind i køleskabet til næste gang.

[ingredients title=”Grillede Tomater”]

Det er jo egentlig ikke en opskrift, men I får den alligevel.

Skær tomaterne i halve og pensl de halve tomater med marinaden, inden de lægges på grillen. Grill dem et par minutter på begge sider, inden de anrettes på tallerkenen på lidt friske grønne salatblade og pyntes med masser af Balsamico tangperler. Perlerne er med til at give tomaterne det sidste, så de giver en helt perfekt smagsoplevelse.

Måske du skal lave 4 halve pr. pers., for de smager virkelig godt 🙂

[/ingredients]

 

print

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Flere
opskrifter