MADBLOG & LIVSSTIL

Fisk med Aarhus Symfoniorkester i baggrunden

Søndag var festivallens sidste dag, og må også indrømme, at trætheden og længslen efter en god seng, begyndte at melde sig.

DSC_0664

Traditionen tro, skulle vi op og høre Aarhus Symfoniorkester spille på Bøgescenen. Koncerten var først kl. 12, og da vi kom der op henad 12:30, blev vi fristet til at gå ind på den spændende fiskerestaurant, der ligger tæt ved.

Deres menukort, som stod uden for restauranten, lød spændende, og da vi kunne høre musikken derfra, valgte vi at gå ind og spise en frokost i stedet for at sidde foran Bøgescenen.

DSC_0526

Priserne var høje i forhold til, at det var festivalgæster, men rimelige når man nu valgte at få lidt "finere" mad. Og det er der mange der gerne vil have, for som personalet fortalte, havde de kø foran restauranten lørdag aften. Det ærgrer mig lidt, at jeg ikke fik spurgt, om det var samme menukort til både frokost og aften. Vores portioner var super fine som frokost, men hvis det skulle udgøre det for et aftensmåltid, savnede jeg lidt kartofler eller andet tilbehør.

Untitled-1

Da vi var 4 mennesker, der aldrig har smagt østers, lod vi os friste med at starte med en østers til os hver. Så da den iøvrigt utroligt venlige og søde servering satte sig ned ved siden af os med notesblokken, bestilte vi først 4 østers. Vi har smagt det, men jeg er ikke sikker på, at vi sætter helt så meget pris på dem, som nogle gør. Og det har intet med restauranten at gøre, men vores smagsløg. Det salte vand og den lidt underlig "klump" der skal med ned, synes jeg ikke smager af forfærdelig meget andet end saltvand med et stænk, citron. Ingen af os havde mod nok, til at tygge på dem. Men de var visuelt flot serveret på is og med citron. Jeg undrer mig lidt over, at vi ikke fik anbefalet et glas bobler til vores østers.

DSC_0621

De unge mennesker valgte en ½ hummer, som desværre ikke var leveret denne morgen, så istedet blev de anbefalet jomfruhummer. Flot lyserøde og lækkert kød, som var nem at få ud med den smarte og praktiske gaffel der fulgte med. Med en måske nok lidt kedelig salat til, og den lækre dijonaise, var det en lækker frokost.

Untitled-1

DSC_0618

Desværre var der stadig lidt tarme i, hvilket ikke er helt så appetitligt.

DSC_0588

Vi andre, valgte ovnbagt torsk på frikassé af sommergrønt. Super lækker sauce med grøntsager der stadig havde sprødheden og en torsk der flagede perfekt. Til begge retter blev der serveret lækkert frisk brød.

DSC_0614

Vinen vi fik anbefalet, var god til fisken. Vand skulle vi selv tilkøbe.

Til trods for tarme i jomfruhummerne, var det en rigtig god oplevelse, og vi kan varmt anbefale at besøge dem - enten under SMUK fest, eller i Aarhus. En lækker frokost med Aarhus Symfoniorkester's musik i baggrunden. Smukkere kan det vist ikke blive, en søndag, hvor vi var lidt matte.

Resten af søndagen blev taget helt afslappet med et par regnbyger undervejs.
Jeg glæder mig til at komme i skoven igen i 2014, og også gerne igen som madblogger.

VIP Gæst smukfest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *