MADBLOG & LIVSSTIL

Salat med farver

Så blev det endelig sommer. Den første rigtige sommerdag i juli, og det falder lige sammen med min ferie. Er det ikke bare perfekt? Jeg har brugt det meste af dagen uden på terrassen, for når solen er her, er det sørme med at sluge alt det man kan. Hvem ved hvor længe vi får lov til at have så dejligt vejr.

Min ferie er en rigtig slapper, men krydret med et par ting jeg skal. Torsdag kommer en journalist og fotograf, for at lave et  interview og tage billeder til en avis.  Og bagefter har en sød veninde inviteret på café-tur, så det bliver en dejlig dag. Lidt tøsesnak skal der også til i en ferie. Lørdag har en anden veninde bestilt en ostelagkage, som jeg har lovet at lave for hende. Og så har jeg et par bøger som skal læses.

Men som sagt, har jeg brugt tiden udendørs i dag, så aftensmaden blev hurtig og heller ikke så tung. Det er jo ikke til at klare i sommervarmen. En rigtig lækker salat og så fik vi fiskefrikadeller til. Sundt og lækkert sommermad.

salat-rod-spidskaal--2

¼ vandmelon
1 håndfuld edamame bønner
½ rød spidskål
½ agurk
ca. 10 mandler

Saften af ½ citron
3 tsk ahorn sirup
2 spsk rapsolie
Salt, peber

Skær spidskål i fine tynde strimler. Vandmelon og agurk skæres i små tern, og mandlerne hakkes groft.
Bland citronsaft, sirup, olie og salt og peber til dressing.
Bland det hele sammen,undtagen mandler, i en skål, og pynt med de hakkede mandler.

Smager rigtig godt til de fleste kødretter og er helt perfekt til grillmaden.

Bagefter vil det være hyggeligt at nyde en kop kaffe, en iskaffe eller måske et glas bobler, mens solen går ned. I morgen håber vi på sommervejr igen.

salat-rod-spidskaal-18-2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *