Vi har nu i 2 dage fået hamburgerryg med grønlangkål, så nu skulle der noget andet til. Men der var stadig noget til overs. Sammen med nogle rester af grøntsager, fik jeg lavet en rigtig lækker reste-ret.
4 tykke skiver kogt hamburgerryg
3 gulerødder
1 porre
1 stort løg
ca. 10 stk små rosenkål
2 tsk honning med sennep
2 dl vand
2 tsk karry
salt og peber
Skær grøntsager i tern og skiver. Skær kødet i tern. Smelt smør i en gryde og svits karry. Kom grøntsagerne i og svits dem med. Tilsæt kød og honning med sennep (eller sennep + honning) og vand, og lad retten koge til grøntsagerne er møre. Smag til med salt og peber og jævn evt. med lidt maizena.
Jeg havde også et helt blomkål, så i stedet for at koge ris til retten, rev jeg blomkålen i grøntsagssnitteren, så det blev til helt fintrevet blomkål. Og vupti var der "ris". Man kan fint spise det som det er, men jeg valgte at dampe det kort i lidt vand, så det var varmt men stadig med bid i.
En rigtig god middag, hvor der blev ryddet op i køleskabet.
Skriv din kommentar her