• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Sæson » Grill Mad

Rømø Pølser og Kartoffelsalat

Ellen Jensen - Senest opdateret: 9. feb, 2023

Jeg var begejstret for Rømø Slagterens grillpølser og slagtersvenden var så glad over 1. pladsen, at jeg fik foræret en pakke med 4 af de skønne pølser. Og i dag skulle de smages her hjemme sammen med en skøn kartoffelsalat efter Thomas Hermans opskrift. Okay, jeg har rettet den lidt til, men inspirationen er fra hans.

2 dl. mayonnaise (hjemmelavet er bedst)
4 spsk skyr/creme fraiche
2-3 forårsløg i tynde skiver
2 tsk citronsaft
2 tsk citronsalt fra Mariager Saltcenter
peber
1 tsk frisk hakket esdragon
5-6 radiser
2 fed finthakket hvidløg eller brug ramsløg som er fremme lige nu
200 gr kogte, kolde kartofler i små tern
Toppen fra forårsløgene snittes meget fint og drysses over som pynt.
Start med at koge kartoflerne. Bring dem i kog i rigeligt med vand og salt. Kog dem 8 min, og lad dem derefter stå og trække i vandet, til de er nok. Nu hvor der er nye kartofler, skal de faktisk ikke have ret meget mere end de 8 min. inden de er helt klar. Udkogte kartofler smager kun godt i kartoffelmos.
Bland mayonnaise og skyren og smag den til med citronsaft, salt og peber. Kom de tynde skiver forårsløg og finthakket esdragon i sammen med hvidløg. Bland nu kartofler og rengjorte radiser i skiver i og smag igen til. Slut af med at pynte med det grønne fra toppen af forårsløg.

Jeg laver altid min kartoffelsalat lige inden servering. Jeg kan nemlig ikke lide de der klistrede kartoffelsalater, hvor dressingen næsten er suget helt ind i kartoflerne.

Mere inspiration

  • Tomater på grillen
  • Portobellosvampe med asparges og pesto
  • Lav mad på grill
    Grilltips og Grillburger
  • Kartoffelsalat og rødvin

Se mere indhold på bloggen

Havkat eller Koteletfisk

Lidt godt køkkengrej

28 grader og Jordbærkoldskål

ChiliSalt-Mandler

Mazarinkager med kartofler

Tønder Festival

Svampet Chokoladekage med æbler

Nem Morgenmads Grød

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.