Tunmousse-Lasagne

En lille ret til din Tapas. Retro-Tapas, hvis kan kan sige det, for tunmousse er en rigtig retro-ret, som bliver piftet om ved at ligge den sammen med pastaplader.

Men også den til forestående påske, vil den være god til frokostbordet.

 

2 ds. tun i vand
2 dl skyr
1 tsk Tomatsalt fra Mariager Saltcenter
1 løg i meget små tern
1 håndfuld krydderurter
evt. lidt revne gulerødder eller peberfrugt i små tern

Lasagneplader, gerne friske

Hæld tunfisken i en si, så alt vandet kan løbe fra. Kom tun og skyr i en skål, og rør det godt sammen. Jeg kan godt li, at den er lidt grov. Skær løg og evt. peberfrugt i små tern og bland i sammen med de hakkede krydderurter(persille, timian, purløg).
Smag til med salt og peber.

Giv lasagnepladerne et opkog, alt efter om de er tørrede eller friske. De skal være møre, men endelig ikke mere. Lad dem dryppe af og blive kolde.

Læg nu lasagne og tunmoussen lagvis sammen i et firkantet fad. Sæt i køleskabet til den skal serveres.

Skæres i passende stykker og pyntes med karse.

 

Print

2 Comments

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*