Gulerods-Tatar

Når bladet “Mad & Venner” ligger i postkassen, er jeg helt solgt. Der er altid en masse spændende læsning og flotte og indbydende billeder. I dag var der et blad til mig, og jeg har siddet og savlet over de fleste retter der er vist. Vi skulle “bare” have en rest suppe, så det passede helt perfekt med en forret til. Valget faldt på en tatar uden kød, som  Mette Dahlgaard, der er kok på gourmetrestauranten Geist i København, havde lavet.
En tatar uden kød, men med finthakket gulerødder i stedet for. Det var helt sikkert en succes som bliver gentaget her.

Gulerods-Tatar (2 personer)
2 spsk solsikkekerner
500 gr gulerødder
2 æggeblommer
2 spsk revet peberrod
2 spsk grovhakket Pickles
1/4 bundt finthakket purløg

Solsikkekernerne ristes let gyldne på en tør pande, og saltes let. Gulerødderne skrælles og hakkes fint i kødhakker eller foodprocessor.
Jeg købte pickles, men hjemmelavet er altid godt.
Anret de forskellige dele i små grupper på tallerkenen, pynt med æggeblomme og dryp et par dryp tabasco hen over. Server med ristet rugbrød.

Super nem og lækker og let forårsret.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*