• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Frokost & Forret » Forretter » Gulerods-Tatar

Gulerods-Tatar

Udgivet: 19. mar. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Når bladet "Mad & Venner" ligger i postkassen, er jeg helt solgt. Der er altid en masse spændende læsning og flotte og indbydende billeder. I dag var der et blad til mig, og jeg har siddet og savlet over de fleste retter der er vist. Vi skulle "bare" have en rest suppe, så det passede helt perfekt med en forret til. Valget faldt på en tatar uden kød, som  Mette Dahlgaard, der er kok på gourmetrestauranten Geist i København, havde lavet.
En tatar uden kød, men med finthakket gulerødder i stedet for. Det var helt sikkert en succes som bliver gentaget her.

Gulerods-Tatar (2 personer)
2 spsk solsikkekerner
500 gr gulerødder
2 æggeblommer
2 spsk revet peberrod
2 spsk grovhakket Pickles
¼ bundt finthakket purløg

Solsikkekernerne ristes let gyldne på en tør pande, og saltes let. Gulerødderne skrælles og hakkes fint i kødhakker eller foodprocessor.
Jeg købte pickles, men hjemmelavet er altid godt.
Anret de forskellige dele i små grupper på tallerkenen, pynt med æggeblomme og dryp et par dryp tabasco hen over. Server med ristet rugbrød.

Super nem og lækker og let forårsret.

Mere inspiration

  • Søde porrer til forret
  • Spyd med pasta-pizza
  • Bagte agurker
  • Søde kartofler med Bønnesalsa

Se mere indhold på bloggen

Æblekugler ala Berlinere

Spidskålsbudding

Nye grillede gulerødder

Hjemmelavde Romkugler af kagerester

Bønner med bacon og jordskokkesauce.

Lakridser med chokolade

Kirsebær Is

Hermans Havregrynskugler

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.