• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Frokost & Forret » Forretter

Gulerods-Tatar

Ellen Jensen - Senest opdateret: 9. feb, 2023

Når bladet "Mad & Venner" ligger i postkassen, er jeg helt solgt. Der er altid en masse spændende læsning og flotte og indbydende billeder. I dag var der et blad til mig, og jeg har siddet og savlet over de fleste retter der er vist. Vi skulle "bare" have en rest suppe, så det passede helt perfekt med en forret til. Valget faldt på en tatar uden kød, som  Mette Dahlgaard, der er kok på gourmetrestauranten Geist i København, havde lavet.
En tatar uden kød, men med finthakket gulerødder i stedet for. Det var helt sikkert en succes som bliver gentaget her.

Gulerods-Tatar (2 personer)
2 spsk solsikkekerner
500 gr gulerødder
2 æggeblommer
2 spsk revet peberrod
2 spsk grovhakket Pickles
¼ bundt finthakket purløg

Solsikkekernerne ristes let gyldne på en tør pande, og saltes let. Gulerødderne skrælles og hakkes fint i kødhakker eller foodprocessor.
Jeg købte pickles, men hjemmelavet er altid godt.
Anret de forskellige dele i små grupper på tallerkenen, pynt med æggeblomme og dryp et par dryp tabasco hen over. Server med ristet rugbrød.

Super nem og lækker og let forårsret.

Mere inspiration

  • Søde porrer til forret
  • Spyd med pasta-pizza
  • Bagte agurker
  • Søde kartofler med Bønnesalsa

Se mere indhold på bloggen

Burgerboller med Urtesalt

Brownies

Hindbærtærte med top

Meatcrawl med Danish Crown og Tulip

Dagen før dagen

Rabarberis med lækker chokolade

Bagte tomater til pasta

Risengrød med frugt

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.