Økologisk Marcipan med brunkager

Økologisk Marcipan med brunkager

Oven på en god middag, er en kop rigtig god kaffe dejlig, især når den serveres med hjemmelavet konfekt.

Okologisk-marcipan-konfekt

Jeg har lavet nogle dejlige marcipansnitter med økologisk marcipan, som har en meget kraftigere smag af mandler og er lidt grovere i konsistens. Konfekten er overtrukket med en ligeledes økologisk hvid chokolade, som er er mørkere end almindelig hvid chokolade.

snitter200 gr økologisk marcipan
4-6 brunekager/chilichokoladekager
2 store tsk kondenseret mælk, der er kogt til karamel
lidt flormelis til udrulning
70 gr økologisk hvid chokolade
pynt

Bland marcipan, knuste brunkager og karamel til en blød men alligevel fast masse. Rul marcipanen ud på lidt flormelis, så det ikke hænger i, og fold den sammen til en rektangel. Skær i snitter, som ligger og tørrer mens du smelter chokoladen over vandbad. Dyp marcipanen og drys med pynt inden chokoladen tørrer. Stil dem til tørring.
Lav en god kop kaffe, og servér snitterne til.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*