• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Sødt & Snacks » Chokolade & Konfekt » Økologisk Marcipan med brunkager

Økologisk Marcipan med brunkager

Udgivet: 17. dec. 2013. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Oven på en god middag, er en kop rigtig god kaffe dejlig, især når den serveres med hjemmelavet konfekt.

Jeg har lavet nogle dejlige marcipansnitter med økologisk marcipan, som har en meget kraftigere smag af mandler og er lidt grovere i konsistens. Konfekten er overtrukket med en ligeledes økologisk hvid chokolade, som er er mørkere end almindelig hvid chokolade.

200 gr økologisk marcipan
4-6 brunekager/chilichokoladekager
2 store tsk kondenseret mælk, der er kogt til karamel
lidt flormelis til udrulning
70 gr økologisk hvid chokolade
pynt

Bland marcipan, knuste brunkager og karamel til en blød men alligevel fast masse. Rul marcipanen ud på lidt flormelis, så det ikke hænger i, og fold den sammen til en rektangel. Skær i snitter, som ligger og tørrer mens du smelter chokoladen over vandbad. Dyp marcipanen og drys med pynt inden chokoladen tørrer. Stil dem til tørring.
Lav en god kop kaffe, og servér snitterne til.

Mere inspiration

  • Bounty med karamelcreme
  • Hindbær Konfekt
  • Marcipan med nutella
  • Julede Havregrynssnitter

Se mere indhold på bloggen

Rødløg-Kompot

Hotbeef med ovnkartofler

Lammefestival

Årets Grillpølse i Tønder Kommune

Flæskesteg med Rødkålssalat

Koteletter med Stikkelsbærsauce.

Koldbrygget Iste og lidt om Tønder Festival

Torsk og Kartoffelkager

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.