Oven på en god middag, er en kop rigtig god kaffe dejlig, især når den serveres med hjemmelavet konfekt.
Jeg har lavet nogle dejlige marcipansnitter med økologisk marcipan, som har en meget kraftigere smag af mandler og er lidt grovere i konsistens. Konfekten er overtrukket med en ligeledes økologisk hvid chokolade, som er er mørkere end almindelig hvid chokolade.
200 gr økologisk marcipan
4-6 brunekager/chilichokoladekager
2 store tsk kondenseret mælk, der er kogt til karamel
lidt flormelis til udrulning
70 gr økologisk hvid chokolade
pynt
Bland marcipan, knuste brunkager og karamel til en blød men alligevel fast masse. Rul marcipanen ud på lidt flormelis, så det ikke hænger i, og fold den sammen til en rektangel. Skær i snitter, som ligger og tørrer mens du smelter chokoladen over vandbad. Dyp marcipanen og drys med pynt inden chokoladen tørrer. Stil dem til tørring.
Lav en god kop kaffe, og servér snitterne til.
Skriv din kommentar her