MADBLOG & LIVSSTIL

Det er fredag, solen skinner og det er FORÅR!   Kan en weekend starte bedre? Bare det nu holde ihvertfald et par dage. Det er helt fantastisk at kunne sidde i solen og læse, uden at fryse. Og endda uden jakke. Jeg bliver fyldt op med ny energi og er så max klar til arbejdet igen på mandag. De andre dage har jeg ikke rigtigt kunne tage mig sammen til en gåtur på stranden i regnvejr. Men i dag skal jeg da ud, selvom der knap er så varmt ude i blæsten. Men bare solen skinner, så er det også dejligt at bliver gennemblæst.

I går lovede jeg jer, at I fik opskriften på mine müslibarer. Og det skal I da have. De er så nemme at lave, at I næsten vil tro det er løgn. Så lav dem i weekenden, så er der noget til madpakken på mandag og de næste dage.

[ingredients title=”Müslibarer”]

Portionen giver ca. 12-14 stk. (omkring 140 kcal/stk)

1 håndfuld hakkede mandler
1 håndfuld hakkede hasselnødder eller andre nødder
200 havregryn
2 spsk kokos
5 spsk. honning
1 håndfuld hakket abrikoser/rosiner
1 håndfuld hakket chokolade

Rist mandler, nødder,kokos og havregryn på en tør pande til det dufter og er blevet lidt gylden.
Honning tilsættes og der vendes godt rundt. Kom evt. mere honning i, hvis det er for tørt. Vend rigtig godt rundt, så alt bliver fugtet af honningen, og den får lov til at karamellisere lidt på panden.

Afkøl müslimassen lidt, inden den hakkede chokolade og abrikoser tilsættes.

Kom det hele i en form (20×20 cm)  beklædt med bagepapir, og pres det GODT sammen. Lad det afkøle ved
stuetemperatur til dagen efter.

Så kan du skære müslibarerne ud i den størrelse du ønsker. Pak dem ind i mellemlægspapir med et stykke snor om, og gem dem i en lufttæt dåse. De kan gemmes i op til en uge, men tror næpper de holder så længe. Rigtig gode at have med, hvis man lige bliver lidt sulten imellem måltiderne.

[/ingredients]

print

2 reaktioner

    1. Åh det er jeg ked af, jeg har slet ikke set din besked. Håber du har fået lavet dem og at de blev gode. Min håndfuld er ca. 150 mandler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter