MADBLOG & LIVSSTIL

Indbagt Farsbrød

Det er ferie, og der vil være lidt stille her på bloggen. Vi skal et par dage til Friedrichstadt og nyde den dejlige by med de snorlige gader, kanaler, og de smukke gavlhuse. Og så skal vi selvfølgelig også til Smukfest i Skanderborg, hvor jeg igen er inviteret som madblogger. Jeg glæder mig til at se og smage de mange rigtig gode madtilbud der er i skoven, men bestemt også til at mødes med venner og høre noget god musik. Der vil selvfølgelig komme indlæg her på bloggen med både billeder og små historier.

Men lidt opskrift skal I nu også have, og i dag fik vi et farsbrød som jeg fik lyst til at komme ind i en pizzadej.

1 portion Pizzadej - jeg lavede den med fuldkornsmel
500 svine og kalvekød (hakket)
1 dl rasp
1 æg
1 dl vand
1-2 fed hvidløg
1 løg
salt og peber
2 gulerødder
1 pk bacon

Rul pizzadejen ud til en firkant, ca. 30 x 20 cm.
Bland kødet med finthakket løg, finthakket hvidløg, rasp, æg og vand og  rør det til en sej fars sammen med salt og peber.

Læg farsen på dejen, og tryk det lidt ud. Læg et  par gulerødder, skåret i stave ned ad midten, og fold farsen rundt om dem, så det bliver til et farsbrød. Dæk farsen med baconskiver og fold dejen rundt om der hele.

Sættes i en 200 grader varm ovn i 1  time.

Server farsbrødet i skiver, evt. med en champignonsauce til. Vi klarede os med pasta og en lækker salat, med bitte små squash. Der er utroligt mange på mine planter, så jeg kunne godt nænne at tage nogle allerede nu til salaten.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *