• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Hoved- & Småretter » Kødretter

Hurtig mad i ovnen

Udgivet: 20. mar. 2015. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Denne ret er også god som en rigtig "brug-dine-rester", men det var den nu ikke her i dag. Det er dejligt at have lidt nemt mad til fredag, så man kan nyde starten på weekenden.

Jeg skal til Dybbøl i weekenden, og fornemme 1864. Rigtig spændende synes jeg, og så skal der også lige nydes noget god mad hos Bella Italia. Jeg har aldrig været der tidligere, men det er der mange andre der har, og de har alle været begejstrede. Og det ser også hyggeligt ud.

Men tilbage til aftensmaden. Med rester mener jeg, at har man en portion pasta i køleskabet, er denne ret fantastisk at bruge dem til. Jeg ved ikke hvordan I har det, men jeg får altid kogt for meget pasta. Kun når jeg laver rigtig hjemmelavet pasta, får vi det hele spist.
Ups nu kørte jeg næsten af sporet igen, - det var opskriften 🙂

500 gr hakket svinekød
200 gr ukogt pasta
1 stort løg
1 stor rød peberfrugt
1 håndfuld grofthakket frisk basilikum
1 dåse hakkede tomater
4 æg
salt og peber
2 fed finthakkede hvidløg
1 tsk tørret timian
1 tsk paprika
200 gr revet ost
olie til at brune i

Har du ikke en rest nudler, starter du med at koge disse. De må gerne stadig have bid. Hæld dem til afdrypning.

Varm olien op i en pande og brun kødet godt.
Tilsæt finthakket løg og peberfrugt i tern.
Svits dem med lidt, inden indholdet af dåsen med tomater, let sammenpiskede æg og krydderier tilsættes.
Kog det 5 min.
Kom halvdelen af osten i, og tilsæt nudlerne.
Kom det hele i et ildfast fad. Drys resten af osten over og sæt det i en 200 grader varm ovn i 20-30 min.

Serveres med en salat og noget godt brød. Og så er et glas rødvin helt fantastisk til, især når det er fredag aften.

Mere inspiration

  • Koteletter i fad
  • Citron Koteletter & Salat
  • Flæskesteg med fyld
  • Grøntsager i Sennepssauce

Se mere indhold på bloggen

Madplan uge 42

Sommerhumør

"Mad for Alle"

Weekend i Kolding

Bounty med karamelcreme

vandbakkelser opskrift

Vandbakkelser med hindbærskum

Vær med til årets største Økofest

Marineret Kartoffelsalat

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Ellen

    december 05, 2016 at 6:51 pm

    Hej Anette.
    Pyha nu sætter du mig på arbejde, eller dog. Det kan næsten kun være Skærbæk Slagteri, der har lavet en sådan. De lavede ihvertfald sylte og også andet pålæg. Desværre blev den solgt til Danish Crown, som ikke fortsatte de gamle opskrifter.
    Har det været fra en slagter her i Skærbæk, er det også svært, for de er desværre alle lukkede.
    Men jeg synes også jeg kan huske den, nu du fortæller om den.

    Så jeg tror desværre ikke dine drenge kommer til at få den helt samme igen.

    Glædelig julemåned til dig også 🙂

    Hilsen Ellen

    Svar
  2. Anette Tilsgren

    december 05, 2016 at 6:32 pm

    Hej Ellen.
    Jeg har et spørgsmål til dig. Da jeg så du var fra Skærbæk tænkte jeg på en sylte man kunne få engang.Husker ikke hvor længe siden. Men man kunne få Skærbæk sylte bla. i Føtex. Den havde en dejlig fast konsistens og smag. Der var lidt grønt i. Mine voksne drenge kalder den verdens bedste sylte som de husker den som barn. Kunne du måske hjælpe-?
    Glædelig julemåned.

    mvh. Anette Tilsgren

    Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.