• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Sæson » Jul » Lakridser med chokolade

Lakridser med chokolade

Udgivet: 20. dec. 2011. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 8. feb. 2023.

200 g finsk sød lakrids
150 g chokolade
Pynt
Hak chokoladen fint, tag ¼ fra.
Smelt enten over vandbad mens der røres. Når det lige er smeltet, røres resten af den hakkede chokolade i - lidt ad gangen og med ikke for voldsomme bevægelser, for at undgå luftbobler i chokoladen.
Lad den smeltede chokolade stå ca. 10 minutter, hvorefter chokoladen er klar til at bruges.

Skær lakridserne i 1 cms stykker og dyp i chokoladen f.eks. ved hjælp at 2 gafler.
Drys stykkerne med pynt, inden chokoladen stivner.

Opskriften er fra Hannes Verden.

 

 

 

 

Mere inspiration

  • billede med hjemmebagte kaffebrød
    Kaffebrød - mormors opskrift på sprød kage til kaffen
  • billede af ingenting, der er sønderjyske småkager
    Ingenting - opskrift på sønderjysk småkage
  • Bounty med karamelcreme
  • Hindbær Konfekt

Se mere indhold på bloggen

Blommegrød med mandler og is

Bøf - tomater & mozarella

Fyldte Portobelloer

Madplan uge 4

Ris-oksegryde med grønt

Pizza med rester

28 grader og Jordbærkoldskål

Brownies med Marshmellows

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.