![]() MANDAG: Æggekage med feta, avocado og majs. Pyntet med tomater og masser af purløg |
![]() TIRSDAG: Kylling med Knas – kylling og forår hører sammen. Og så med en salat med ærter, så drømmer man næsten. |
![]() ONSDAG: Kyllingetærte med resten af kyllingekødet. Serveret med masser af grøntsager |
![]() TORSDAG: Cottage Pie er ikke netop en forårsret, men jeg elsker den ret. I stedet for syltede rødbeder til, smager det godt med revne vendt i lidt creme fraiche. |
![]() FREDAG: Fiskedagen byder på en let salat, nemlig Marineret Rejesalat. Selvfølgelig med hjemmebagt brød til. |
![]() WEEKEND FRISTELSER: Kan man ikke godt begynde at spise is nu? Solen skinner jo. I weekenden vil jeg lave vaniljeis, som skal serveres med karamelsauce. Og nu har jeg en ismaskine, så det er nemt. |
print