• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • gammeldags brunkål kopi
    Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • wok med svinekød, kokosmælk og nudler
    Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
Jensens Madblog: Forside » Sæson » Grill Mad

Sommersalat til grillmaden

Udgivet: 30. jun. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Så er der røde og modne ribs på ribsbuskene, og det er nu de skal plukkes hvis ikke fuglene gør det for dig. Jeg synes ribs er dejlige friske, og spiser dem gerne ovenpå min skyr eller bare med mælk og ganske lidt sukkerdrys. Ribsene er ikke bare gode til marmelade, gele, saft eller kager, - de er også rigtig gode i en salat, hvor de giver det syrlige modspil. Prøv denne salat til en grillpølse eller et godt stykke kød på grillen. Frisk og lækker.

Brune bønner, der er kogte (se tidligere opskrift)
Mozarellaost
Grønne asparges
Agurk
Majskerner
Ribs
Frisk persille

Frisk basilikum
3 spsk olie
1 spsk (citron)balsamico
1 stor tsk grovsennep
Salt, peber, hvidløg

Gør grøntsagerne i stand og skær dem i mindre stykker.
Skær mozarella i små tern og kom dem i en skål.
Bland olie, balsamico, sennep godt med hakkede basilikum, salt, peber og hvidløg. Bland mozarellaosten med dressingen, og lad den stå lidt så den kan trække smagen.
Bland resten af grøntsagerne i og vend lige inden servering grofthakket persille i salaten.

Mere inspiration

  • Tomater på grillen
  • Portobellosvampe med asparges og pesto
  • Lav mad på grill
    Grilltips og Grillburger
  • Kartoffelsalat og rødvin

Se mere indhold på bloggen

Nytårs Menu 2011

Æblekonfekt

Spelt med blomkål

En dag mere på Tønder Festival

Trøffelsnitter med mandler

Dessert med Sommersmag

Kyllingesalat med pærer

Tunmousse-Lasagne

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.