Så er der røde og modne ribs på ribsbuskene, og det er nu de skal plukkes hvis ikke fuglene gør det for dig. Jeg synes ribs er dejlige friske, og spiser dem gerne ovenpå min skyr eller bare med mælk og ganske lidt sukkerdrys. Ribsene er ikke bare gode til marmelade, gele, saft eller kager, - de er også rigtig gode i en salat, hvor de giver det syrlige modspil. Prøv denne salat til en grillpølse eller et godt stykke kød på grillen. Frisk og lækker.
Brune bønner, der er kogte (se tidligere opskrift)
Mozarellaost
Grønne asparges
Agurk
Majskerner
Ribs
Frisk persille
Frisk basilikum
3 spsk olie
1 spsk (citron)balsamico
1 stor tsk grovsennep
Salt, peber, hvidløg
Gør grøntsagerne i stand og skær dem i mindre stykker.
Skær mozarella i små tern og kom dem i en skål.
Bland olie, balsamico, sennep godt med hakkede basilikum, salt, peber og hvidløg. Bland mozarellaosten med dressingen, og lad den stå lidt så den kan trække smagen.
Bland resten af grøntsagerne i og vend lige inden servering grofthakket persille i salaten.
Skriv din kommentar her