• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Fisk » Fiskefrikadeller med remouladesovs

Fiskefrikadeller med remouladesovs

Udgivet: 28. nov. 2011. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 8. feb. 2023.

Vi får tit fisk, men er ikke så gode til at få fiskefrikadeller, selvom det jo smager godt.

I dag fik jeg endelig købt torsk og laks til frikadellerne.

Fiskefrikadeller

  • 200 g torskefiletstykker
  • 200 g fersk laks i mindre stykker
  • 1 løg
  • 1 æg
  • 1dl fløde
  • 1 håndfuld hakket dild
  • Salt og peber

Kom fisken i blenderen og rør den sej med salt og peber. Den er sej, når den begynder at samle sig i en klump. Kommes over i en skål, hvor ægget tilsættes, og farsen røres sammen igen. Derefter tilsættes fløden i en tynd stråle, mens der fortsat røres. Hak til sidst løget fint og vend det i sammen med dilden.

Sæt frikadellerne på en pande med en ske dyppet i vand.

Remouladesovs

Lav en opbagt sovs af smør, mel og kartoffe2lvand eller mælk.

Jeg havde en rest af noget creme fraiche der var krydret med hvidløg, salt, peber og dild (ca 2 dl), som jeg tilsidst vendte i sovsen sammen med 1 dl grov remoulade.

Man kan faktisk slet ikke se den grove remoulade på billedet, det ligner mere persillesovs, hvilket også ville smage godt til. Men det er altså en remouladesovs

 

Mere inspiration

  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Laksesalat med Rygeost
    Laksesalat med rygeost og æble
  • Fiskefrikadeller med ost
  • Porre- & Kartoffelcreme med Torsk og Fennikel

Se mere indhold på bloggen

Gammel kurvestol

Sommerferien 2020

Madplan uge 41

Knasende Laks

Nøddefrikadeller

Blåmuslinger med grillet agurk

Grå søndag og varm løgsuppe

Bøf - tomater & mozarella

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.