• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Sødt & Snacks » Chokolade & Konfekt » Pebermynte konfekt

Pebermynte konfekt

Udgivet: 8. dec. 2018. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Alt imens jeg leger jule-fødseldags-turist i Aarhus, skal I da lige have billeder og opskrift på den konfekt jeg lavede i aftes.
Det her er vist nær verdens nemmeste konfekt. Men de smager som nogle der har taget lang tid at lave, og så  smager de super godt til en god kop kaffe.
Jeg ved ikke hvad I tænker, men smagen af After Eight bringer mig tilbage til min barndom, hvor mine forældre altid serverede disse når der var gæster. Jeg tror næsten ikke jeg har spist dem siden. Jeg var vist lidt træt af dem. Men nu er de altså købt igen, og denne gang synes jeg de smager fantastisk - ihvertfald sammen med marcipanen.

Jeg har selvfølgelig lavet en lille smagsprøve til vores aftenskaffe. Serverede dem, men nåede ikke at få ret mange. Jeg ved da ikke hvor de blev af 😀

[ingredients title="Ingredients"]

  • 1 lille æske After Eight
  • 300 gr. marcipan
  • 200 gr. mørk chokolade
  • guldstøv, finthakkede nødder eller andet pynt

Del marcipanen i 2 dele og rul hver del ud til et rektangel. Dæk det ene stykke med after eight plader og læg det andet stykke over.

Udstik med den form du har valgt at bruge. Jeg brugte en rund, men alle former kan bruges.

Smelt din chokolade og overtræk konfektstykkerne. Kom lidt pynt på inden chokoladen størkner.

[/ingredients]

Mere inspiration

  • Bounty med karamelcreme
  • Hindbær Konfekt
  • Marcipan med nutella
  • Julede Havregrynssnitter

Se mere indhold på bloggen

Varmt og ingen lyst til mad

Byggrød

Farverig Spidskålssalat

Lidt om min Københavner-tur

Duften af friskbagt franskbrød

Aarhus

Citrontærte med rester

Lemoncurd snitter med mandler

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.