Alt imens jeg leger jule-fødseldags-turist i Aarhus, skal I da lige have billeder og opskrift på den konfekt jeg lavede i aftes.
Det her er vist nær verdens nemmeste konfekt. Men de smager som nogle der har taget lang tid at lave, og så smager de super godt til en god kop kaffe.
Jeg ved ikke hvad I tænker, men smagen af After Eight bringer mig tilbage til min barndom, hvor mine forældre altid serverede disse når der var gæster. Jeg tror næsten ikke jeg har spist dem siden. Jeg var vist lidt træt af dem. Men nu er de altså købt igen, og denne gang synes jeg de smager fantastisk - ihvertfald sammen med marcipanen.
Jeg har selvfølgelig lavet en lille smagsprøve til vores aftenskaffe. Serverede dem, men nåede ikke at få ret mange. Jeg ved da ikke hvor de blev af 😀
[ingredients title="Ingredients"]
- 1 lille æske After Eight
- 300 gr. marcipan
- 200 gr. mørk chokolade
- guldstøv, finthakkede nødder eller andet pynt
Del marcipanen i 2 dele og rul hver del ud til et rektangel. Dæk det ene stykke med after eight plader og læg det andet stykke over.
Udstik med den form du har valgt at bruge. Jeg brugte en rund, men alle former kan bruges.
Smelt din chokolade og overtræk konfektstykkerne. Kom lidt pynt på inden chokoladen størkner.
[/ingredients]
Skriv din kommentar her