Barbeque Mørbrad

For nogle år siden, var det populært at lave kylling i cola. Den ret husker jeg, som noget der smagte ala barbeque. Det var nu nok ketchuppen der gjorde det.

I dag prøver jeg at komme en svinemørbrad i cola-dressingen, og kalder den for barbeque.

1 finpudset mørbrad
1 dl cola
1 tomatpuré (gerne en stor)
1 dl. kapers
1 tsk tørret timian
1 fed hvidløg
salt og peber

Skær mørbrad ud i pæne bøffer, ca 6-7 stykker.  Bank dem let og brun dem på en varm pande. Lægges i et ildfast fad bagefter.
Bland cola, tomatpuré, kapers, fintskåret hvidløg, timian og salt og peber, og hæld det over mørbradbøfferne.
Kom fadet i ovnen ved 180 grader i ca. ½ time. Bliver det for mørkt, så dæk til med papir.
Kapers kan udelades, hvis du ikke er vild med smagen.

Servér evt. halve bagte kartofler til og en lækker salat af revne gulerødder, rødkål, mandariner og græskarkerner.

Et eller andet skete med mit kamera, eller med objektivet. Pludselig var der noget der sagde så underligt og der var noget løs inden i. Så billederne blev desværre ikke for gode.
Nu har jeg lånt et, men regner snart med at få mig et nyt objektiv.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*