• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Hoved- & Småretter » Kødretter

Barbeque Mørbrad

Ellen Jensen - Senest opdateret: 9. feb, 2023

For nogle år siden, var det populært at lave kylling i cola. Den ret husker jeg, som noget der smagte ala barbeque. Det var nu nok ketchuppen der gjorde det.

I dag prøver jeg at komme en svinemørbrad i cola-dressingen, og kalder den for barbeque.

1 finpudset mørbrad
1 dl cola
1 tomatpuré (gerne en stor)
1 dl. kapers
1 tsk tørret timian
1 fed hvidløg
salt og peber

Skær mørbrad ud i pæne bøffer, ca 6-7 stykker.  Bank dem let og brun dem på en varm pande. Lægges i et ildfast fad bagefter.
Bland cola, tomatpuré, kapers, fintskåret hvidløg, timian og salt og peber, og hæld det over mørbradbøfferne.
Kom fadet i ovnen ved 180 grader i ca. ½ time. Bliver det for mørkt, så dæk til med papir.
Kapers kan udelades, hvis du ikke er vild med smagen.

Servér evt. halve bagte kartofler til og en lækker salat af revne gulerødder, rødkål, mandariner og græskarkerner.

Et eller andet skete med mit kamera, eller med objektivet. Pludselig var der noget der sagde så underligt og der var noget løs inden i. Så billederne blev desværre ikke for gode.
Nu har jeg lånt et, men regner snart med at få mig et nyt objektiv.

Mere inspiration

  • Koteletter i fad
  • Citron Koteletter & Salat
  • Flæskesteg med fyld
  • Grøntsager i Sennepssauce

Se mere indhold på bloggen

Jordbær Tiramisu

En dag i Mariager

Ølandsbrød med Emmermel

Nutella - på lys chokolade

Mormor's luftige Boller

Søndag og sommer

Fedtenødder som min mormors

Torske-deller med let kartoffelsalat

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.