MADBLOG & LIVSSTIL

Så er juledagene forbi, og på en eller anden måde er vi bare fuldstændig trætte. Vi har intet lavet i juledagene, andet end spist. Men det kræver også en masse energi, så man bliver træt. Jeg er ihvertfald en smule træt af julemad nu, så det var rigtig dejligt i morges, da Jonas og Jeanne serverede en anderledes morgenmad. Og mums det smagte godt, – endda så godt, at vi allerede har aftalt at skulle have det igen i morgen. Det tager lidt tid at lave det, så det er ikke noget jeg skal love at lave alt for ofte. Efter min mening er morgener til at sove i, altså når man har fri. Men lækker mad kan jeg også godt lide, så jeg kan lokkes.

egg-benedict-04
Opskriften skal I også nok få, men jeg har tænkt, at der skal et par lidt bedre billeder med. Jeg fik ikke lige alt mit udstyr stillet op i dag, og lys fra lamper er ikke det allerbedste at fotografere ved. Så opskrift og billeder kommer senere. Men fridagene er jo heller ikke slut, bare fordi juledagene er det.

Nu skal der bare ryddes lidt op og måske også lige gøres en anelse rent, nytårsmenuen skal helt på plads, og der skal købes ind og forberedes. Lige nu har jeg 5 retter, men der kan nemt snige sig en lille ret mere ind. Men nu ser jeg hvad det bliver til. Vi skal jo også nå at være færdige med at spise inden kl. 24.

Til sidst, skal I lige have et billede af nogle af mine gaver. Jeg er ret glad for dem alle sammen, og der er intet der skal byttes. Jeg tror familie og venner kender mig ret så godt, så de helt præcis ved, hvad jeg gerne vil have.

DSC_0002

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter