MADBLOG & LIVSSTIL

Arme Kanel Kurve med frugt

Søndag morgen vågnede vi op til snevejr. Det sneede ret så meget, og flot var det. Da det var taget lidt af, skulle jeg lige have et billede at mit kinesiske purløg, der stod så fin med frost på toppen. Jeg tager ikke de visne grene op om efteråret, netop fordi jeg synes det er så meget flot hvis der skulle komme sne.

Ellers har weekenden været meget stille og rolig. Vi har haft besøg af vores søn og svigerdatter, og bare hygget sammen med dem. Det lover jeg at fortælle lidt mere om en anden dag.

Lørdag aften fik vi dessert med bla. lidt frugt.. Og ja, jordbær og brombær er ikke i sæson, men de passede bare så godt til desserten. De smager absolut ikke som de danske, når man lige har plukket dem af planter og busk. Men vi fik dem altså, og der var lidt tilovers, som kunne bruges til morgenmaden. Og det er altså en morgenmad der altid er i sæson og som smager godt på alle tider af døgnet.

[ingredients title="Arme Kanel Kurve med frugt"]

 • 1 skive toastbrød pr. kurv
 • lidt smeltet smør
 • kanelsukker
 • evt. 1-2 tsk skyr
 • frugt i små stykker
 • ahornsirup
 • muffinsforme

Rul toastbrød ud med kagerullen, så det bliver et tyndt stykke. Skær/tryk en cirkel der er lidt større end din muffinsform ud.
Smør nu skiven med smeltet smør på begge sider og drys også rigeligt med kanelsukker (sukker og kanel blandet) på begge sider inden du forsigtigt trykker ned ned i formen.

Lav alle dem du har lyst til og kan spise,eller lav een pr. person.

Sæt formen i en 200 grader varm ovn og lad dem bage i ca. 7 min. De skal være let brune og sprøde.

Tag formene med kurvene ud og lad dem afkøle lidt inden du kommer det småtskårne frugt i. Du kan også komme 1-2 skefulde skyr i bunden inden frugten kommes på. Hæld lidt ahornsirup eller anden sirup over inden servering. Det både dufter, smager og ser fantastisk lækkert ud.

[/ingredients]

Vi havde også besøg af Bodil i weekenden. Hun er bare dejlig og slet ikke til at stå for. Se lige de kærlige øjne. Når jeg er i køkkenet, følger hun mig tro. Som om hun ved, at jeg "kan komme til" at tabe et eller andet mad på gulvet. En mops tror at den er kronisk sulten, og her er Bodil ingen undtagelse.

Mere indhold til dig

2 reaktioner

 1. Mange tak for de pæne ord. Du er meget velkommen til at linke til opskrifterne,
  Hvad hedder din side? - den lyder som noget jeg gerne ville være medlem af 🙂

  Hilsen Ellen

 2. Hejsa... det var da nogen vanvittige lækre opskrifter(/kager du har herinde... 🙂 jeg har en bagegruppe på facebook med 18.000 medlemmer.. og vil høre dig ad om jeg må linke til dine kager derinde, så er der mange medlemmer, der kan følge dig, og få glæde af din side.....som jeg.. Mvh Conny Nielsen.

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *