Det var lige det vi fik i dag - morgenmad til aftensmad. Scrammble eggs er jo morgenmad, men i dag spiste vi det i en burgerbolle som aftensmad. Jeg kan også kalde dem morgenmadsburgere, for jeg er sikker på, at de også smager godt om morgenen.
Valget stod mellem æggekage, rugbrødsmadder eller burgerboller med røræg. Og valget faldt på det sidste.
Jeg havde ikke nogen grøntsager, men ville ikke købe i dag, fordi jeg ved at i morgen kommer Aarstiderne med et par kasser til mig. Så måtte vi jo klare os med det vi lige havde.
[ingredients title="Morgenmadsburger"]
2 personer - 4 burgere
- 6 æg
- salt og peber
- 150 gr kalkunbacon eller kyllingepølser i skiver
- ½ agurk
- 8 cherry tomater
- 1 lille løg
- 1 bundt purløg
- smør til stegning
- 4 burgerboller
- ketchup
Skær bacon eller pølser i mindre stykker og kom det på en varm pande og svits. TIlføj løgtern sammen med lidt smør, Bruger du almindelig bacon behøves du ikke smør.
Når løgene er gennemsigtige tilsættes æggene, som er pisket godt sammen inden og tilsat lidt salt og peber. Vend rundt i æggemassen mens den størkner. Når æggene begynder at sætte sig, tilsættes agurk i små tern og masser af klippet purløg.
Fordel æggemassen i de lunede boller og pynt med tomater der er skåret i kvarte, og selvfølgelig godt med ketchup.
Lid salat i bunden af boller ser både godt ud og smager dejligt.
Det kan variere hvor mange æg der skal bruges. Vores boller var ikke så store, så det passede perfekt til 4 boller.
[/ingredients]
Skriv din kommentar her