• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Tilbehør » Syltede Pickles

Syltede Pickles

Udgivet: 31. aug. 2017. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Jeg er vist rigtig kommet i sylte-hjørnet i disse dage. I dag fik jeg lavet et par glas pickles med den skønneste marinade. Karry og sennep gør et eller andet godt, når de sættes sammen. Og det passer jo perfekt til gulerødder, blomkål og squash. Men du kan lave pickles med lige de grøntsager du har.

[ingredients title="Pickles"]
3 glas á 3 dl.

  • 250 gr gulerødder i ikke for tykke skiver
  • 200 gr squash i små tern
  • 1 stort løg i små tern
  • 300 gr små blomkålsbuketter
  • 1 dl syltede agurker i små tern
  • 2 dl eddike
  • 175 gr sukker
  • 1 stor spsk sennep med ingefær og timian / dijonsennep
  • 1 spsk karry
  • salt og peber
  • 3 spsk maizena + lidt vand

Kom gulerødder i en gryde med vand, og kog dem 3-5 min. De skal stadig knase lidt. Kom blomkål og squash i en skål og overhæld med kogende vand. Lad det stå et par minutter inden vandet hældes fra igen. Bland gulerødder, squash, løg, og blomkål i en skål.

I en gryde kommes eddike, sennep og sukker og koges op så sukkeret er smeltet. Bland  maizena og karry med et par spsk vand og kom det langsomt i den kogende marinade. Rør hele tiden, for det koger nemt på bunden. Lad marinaden boble et par minutter, inden der tilsættes salt og peber.

Kom den varme marinade over grøntsagerne og fordel det godt. TIlsæt de syltede agurketern og smag til.

Hældes på glas og lukkes med det samme.

[/ingredients]

Så er der pickles til bl. burgeren, hotdogen, leverpostejmaden og frikadellerne.

Mere inspiration

  • syltede rødløg
    Syltede rødløg på ingen tid
  • squash syltet som asier
    Squash syltet som asier
  • Baconkartofler med Trøffel Caviart
  • Pasta med Blomkålssovs

Se mere indhold på bloggen

Våd tur i Fredericia

Finskbrød med bygmel

Lun Efterårssalat

Kirsebær Mousse til Nytår

Mørbrad i Tomatkoks

Pasta med Gorgonzola

Kylling med abrikosbagte tomater

Grå søndag og varm løgsuppe

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Ellen

    oktober 21, 2017 at 5:41 pm

    Hej Mette.
    Det har jeg da simpelthen glemt at skrive. Der skal bruges 175 gr sukker, og jeg har rettet opskriften, så det nu står der også.
    Tak fordi du spottede fejlen.

    Hav en dejlig lørdag aften!
    Hilsen Ellen

    Svar
  2. Mette Nyfjord

    oktober 21, 2017 at 5:34 pm

    hvor meget sukker skal der bruges?

    Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.