• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Kager » Nøddetern ala konfekt

Nøddetern ala konfekt

Udgivet: 8. apr. 2013. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Nogle rigtig små lækkerbidder. Kagen er nærmest som konfekt, og den skal skæres i mindre tern, for sød er den også.

3 dl hakkede nødder (ca. 130 gr)
3 dl sukker
2 æg
3 dl mel
1 tsk bagepulver
3 spsk kakao
evt. 1 spsk Bailey

150 gr chokolade til pynt

Nødderne hakkes fint, men er der grove stykker imellem, gør det bestemt ikke noget. Æg og sukker piskes skummende, og mel, bagepulver og kakao sies i æggemassen. Vendes rundt, og ønskes Bailey, tilsættes det inden det hele kommes i en smurt form (20x20cm).

Bages ved 180 grader i ca. 25 min.

Smelt chokoladen over vandbad, og kom det over den varme kage. Inden kagen er helt afkølet, skæres den i små firkanter.

Vil du have en endnu mere konfektlignende kage, rører du æg og sukker hurtigt sammen, i stedet for at piske det.

Til toppen af kagen, kan bruges både mørk og lys chokolade. Ligesom der kan bruges andre slags nødder i kagen, f.eks. valnødder.

Mere inspiration

  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner

Se mere indhold på bloggen

Lidt af mig og mit liv

"Risengrødskagen" med hindbær

Citronkartofler med Torsk

Spiselige Snekugler

Blomkål med mormordressing

Rugbrødscroutoner

Endelig morgenmad - men hvilken?

Risbøf med ost

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.