Salatbåde og brød

Efter en weekend med lidt for meget kage, stod aftensmaden på salat i dag. Hjertesalat er fantastisk at servere salaten i, og nemt at spise salat som hapser på den måde. Det er der intet nyt i. Mange kender det allerede, men derfor er det ikke mindre praktisk i f.eks. madpakken. Vi fik salatbådene sammen med gode flutes, og så var der en let men alligevel mættende aftensmad.

2 kopper kogte afkølede hvedekerner
1 peberfrugt i små tern
2-3 forårsløg i tynde skiver
1 rødløg i små tern
1 lille bundt grønne asparges
2 æbler i små tern
1-2 hjertesalat

1 dl creme fraiche
1 tsk karry
½ tsk sennep
½ tsk honning
salt og peber

Smag creme fraiche til med de øvrige ingredienser til dressing.
Pil de gode blade/både fra salaten og vask og tør dem. De skal danne en lille båd, så der kan komme salat i.
Bland kerner, peberfrugt, løg, æbler og asparges sammen med dressingen og anret salat i bådene.

Pak dem enkeltvis ind i, hvis de skal med i madpakken. Nem fingermad som alle kan lide.


I skal da også lige se mit fine sæt borde i teaktræ jeg har købt i dag. De trænger lige til at blive pudset op, men så vil de også være perfekte. Jeg synes de små retroborde er max søde. Endda så meget, at jeg på søndag skal hente endnu et sæt, men denne gang med 3 borde. Det er lidt sjovt, at de borde som fandtes i mine forældres hjem i 60´erne er blevet så populære nu. Og teaktræ er nu altså flot.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*