MADBLOG & LIVSSTIL

11119332_986461248040486_7963036649726996911_nSå er vi hjemme igen. Benene er ømme, ryggen er ikke helt tilfreds og vi er fyldte med gode oplevelser endnu en gang. Vi har været med til “Mad for Alle” i Mariager Saltcenter, hvor jeg hvert år laver mad med Mariager Saltcenters kryddersalte.

Vi ankom til Mariager fredag formiddag omkring kl. 10, så vi havde god tid til at gøre det hele klar til messen åbnede kl. 12. Men der står folk også i en lang kø for at komme ind, Så der er tryk på fra starten. Så er det fint lige at være lidt på forkant, så der også er tid til at snakke.

Så er der pyntet op
Så er der pyntet op

mariager-saltcenter-2015-pastasalatI år lavede jeg bla. pastasalat med hjemmelavede croutoner. Jeg blandede salaten og stegte croutonerne, og Jens delte smagsprøver ud.
mariager-saltcenter-2015-Ellen2Jeg fik rigtig mange gode snakke med de besøgende, og det var helt fantastisk, når flere af gæsterne spurgte, om det ikke var mig med de gode frikadeller sidste år. En mor fortalte også, at hos dem var der ikke andre frikadeller der duede nu, end mine Brændenældefrikadeller. Det er da sjovt sådan noget, selvom jeg ikke synes de var så specielle.

Man får også lidt sjove oplevelser sådan en dag, som f.eks. den ældre mand der smagte en af mine hapsere med flødeost. “Dem kan man ikke have ret mange af”, sagde han – og nej, det var jo heller ikke meningen han skulle spise mange af dem 🙂

Ja Jens var også igang, og havde fået instrukser om, hvad der var i maden. Så han kunne også svare på spørgsmålene.
Ja Jens var også igang, og havde fået instrukser om, hvad der var i maden. Så han kunne også svare på spørgsmålene.

mariager-saltcenter-2015-rikke-henrik-leneNogle spurgte også, hvad jeg fik ud af at stå og lave mad der. “Ømme fødder” svarede jeg, og det kunne vi grine lidt af. Jeg kunne så fortælle dem, at jeg fik en super god oplevelse ud af det, mødte mange glade mennesker og og bare det at få lov til at være med, er nok for mig. Vi få så også 2 dage i en meget smuk by og natur, med en overnatning i “Den gamle smedje”, som er et hyggeligt B&B. Og så glæder vi os altid til at møde de andre udstillere igen og personalet hos Mariager Saltcenter. Vi føler os næsten som en del af dem, eller i hvertfald meget velkomne.

Når vi så pakker sammen om aftenen, efter at have delt mellem 2000 og 3000 smagsprøver ud, er vi trætte. Tiden flyver afsted og der bliver kun lige tid til at smutte en hurtig tur rundt for at se hvad de andre udstillere har med dette år. Men dem vi står i telt sammen med, har vi en livlig dialog med hele dagen, og vi hygger os alle.

11429035_841071209315785_1074052157_oJeg havde skam husket mit kamera, endda med et ekstra batteri – men desværre havde jeg lige glemt at sætte et kort i. Så ingen billeder denne dag. Heldigvis havde vi begge vores mobiler med, så det blev taget lidt med dem. Men ikke de bedste billeder desværre.

Vejret var foresten super godt. Der kom en enkelt byge (eller 2 måske), men der var ikke voldsomt meget regn i dem.
mariager-saltcenter-2015-pladsen

mariager-saltcenter-2015-

Til slut lidt billeder fra turen hjem, der bla. gik over Aarhus hvor frokosten blev indtaget på Grappa, og der blev købt friske oliven på et italiensk marked.
italiensk-marked-aarhus-3
italiensk-marked-aarhus-2
italiensk-marked-aarhus-1
Aaen-aarhus
italiensk-marked-aarhus-Jens

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter