MADBLOG & LIVSSTIL

I skal da lige have en hurtig update her fra den smilende by.
Det var en fantastisk koncert i aftes med Hanne Boel. Der var både nye som gamle og kendte sange, og jeg kan love jer for, at hun gjorde det godt. Også publikum var hun god til at få med.
Inden vi skulle til koncert, var vi lige forbi Feinschmecker for at få en tapas og en øl. Det var som altid hyggeligt og lækker mad. Stedet er ikke “fint”, ej heller dyrt, men rustik og hyggelig, Jeg kan godt lide at komme der. Og jeg kommer der igen og igen.
Aftenen sluttede vi af med en lækker og spændende drinks på Gedulgt. Den er absolut ikke nem at finde. Vi vidste den lå Fredendsgade 41, men det var jo en politi bygning. MEN går man om i baggården og ind ad den hemmelige dør, er der faktisk en super god bar der. Her laves der rigtig gode drinks til fornuftige priser.

Vi bor privat hos nogle søde unge mennesker, hvor vi har lejet et stort værelse og endda med eget bad, lige i udkanten af Latinerkvateret. Mere centralt kan det næsten ikke blive.

I dag blev det til morgenmad hos Emmerys og så en tur på Moesgaard. Det er et stort og flot sted, og jeg er vild den måde det hele er bygget op på. Meget flot og også meget spændende. I caféen fik vi en lækker Vikingeburger med svinekæber og havtorn. En skøn oplevelse.

I aften er der 3 retters menu på Cafe Hack.

Det var lidt fra min weekend.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter