MADBLOG & LIVSSTIL

Hjemmearbejdspladsen flyttede til Rømø

Jeg var helt ved at få corona kuller, af at sidde hjemme og arbejde. Det er ikke det samme at have kontakt med kollegaerne gennem telefon og chat, som at være fysisk sammen på kontoret. Derfor havde jeg brug for lidt "luftforandring", og flyttede hjemmekontoret til Rømø i sommerhus for i en uge. Og her kunne jeg samtid med at jeg arbejdede, nyde den smukke natur der er lige uden for vinduet og gå en tur i min middagspause eller efter arbejde. Jeg følte det som at være på ferie, selvom jeg arbejdede hver dag. Det har givet mig frisk energi!

Jeg havde mange dejlige naturoplevelser, som jeg vil dele med jer. Tænk at side og arbejde lige ved vinduet, og der så pludselig står et rådyr 2 - 3 meter fra mig og spiser ganske roligt.

Eller stå op til en frostklar morgen, hvor alt er hvidt af frost og solen skinner.

Jeg må da heller ikke glemme den flotte solnedgang jeg også havde glæde af, og så selvfølgelig den fantastiske ro og frisk luft, som gav dejlige gåture, eller hvor jeg sad på terrassen og nød en kop kaffen, mens solen varmede mig lidt.

Så glemmer man jo næsten helt alle de corona restriktioner der er, og tænker, at så slemt er det jo slet ikke.

Nogen gange er det dejligt med et lille afbræk i hverdagen 🙂

 

 

3 reaktioner

  1. Det er da også en fantastisk udsigt - lige til at blive i godt humør af. Godt tænkt med lidt luftforandring 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *