MADBLOG & LIVSSTIL

rundstkJens har haft fødselsdag, og derfor haft rundstykker med på arbejdet. De der ikke blev spist, fik han med hjem i en pose. Nu var lysten til bløde rundstykker ikke lige så stor til aftensmad, så istedet genbrugte jeg et par stykker til en omgang Brødbudding. Historien om selve retten, kan I læse på anden side, hvor jeg tidligere har lavet retten.

Opskriften i dag blev ikke meget anderledes, men jeg skriver den alligevel her.

Gryde-2

Brødbudding
4 “gamle” rundstykker
1 dåse kondenseret mælk
2 dl mælk (jeg brugte den rest fløde jeg havde i køleskabet)
2 æg
1 – 2 æbler
Kanel

Gryde-brodbudding

Rundstykkerne rives i mindre stykker, og kommes i et smurt ildfast fad.
Æble i små tern kom ned sammen med og tilslut et drys kanel hen over det hele.
De 2 slags mælk og æg piskes godt sammen og hældes over.

Budding-gryde

Bages i en 200 gr varm ovn, til den er lysebrun og gennembagt (ca 20 min).
Serveres lun og meget gerne med flødeskum eller soft-ice.

Brodbudding-gryde-ske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter