• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Hoved- & Småretter » Tilbehør

Syltede Peberfrugter

Udgivet: 13. jun. 2017. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

En mad med syltede peberfrugter ovenpå, er dejlig at have med på madpakken. Jeg plejer altid at pakke pynt, som er lidt fugtigt for sig selv, så brødet ikke bliver gennemblødt. Så en lille bøtte ved siden af madkassen, så er der lækre madder. Frisk grønt er altid nummer et, men en gang imellem er det også dejligt med lidt andet. Og disse syltede peberfrugter, er gode til mange ting. Prøv dem også i en burger eller sandwich. Og så ser de jo flotte ud.

[ingredients title="Syltede peberfrugter"]

  • 6 mellemstørrelser peberfrugter
  • 1 l. vand
  • 3 spsk. hvidløgssalt
  • 3 dl. eddike
  • 1 dl vand
  • 250 - 300 g. sukker

Skær peberfrugterne midt over og befri dem for kerner og de hvide strimler. Skyl dem og skær i tynde strimler.
I 1 liter vand, røres salt godt ud. Jeg brugte hvidløgssalt, men ganske almindelig salt er også fint. Kom peberfrugtstrimlerne i saltvandet og lad det stå køligt i 1-2 timer.

Varm eddike, vand og sukker op i en gryde og smelt sukkeret mens der røres let. Hæld saltvandet fra peberfrugterne og skyl lige en gang under den kolde hane. Kom så strimlerne op i gryden med lagen og bring i kog. Jeg vil helst have dem sprøde, men vil du have dem møre, lader du dem koge ca. 2 min. Hæld herefter det hele op i rene glas og luk straks.

Kan opbevares i nogen tid i køleskabet. Jeg skyller gerne mine glas med vodka, istedet for at komme konserveringsmiddel i. Og de kan holde i mindst 3 uger. Længere når de ikke, inden de er spist.[/ingredients]

Mere inspiration

  • syltede rødløg
    Syltede rødløg på ingen tid
  • squash syltet som asier
    Squash syltet som asier
  • Baconkartofler med Trøffel Caviart
  • Pasta med Blomkålssovs

Se mere indhold på bloggen

De lækreste Rødbeder

Kammuslinger på Selleribund

Gulerødder i hvidvin

Chokoladekage med chili

Eksotiske Kotelet-pakker

Vadehavsøl fra Vadehavsbryggeriet

Agurkerelish

Fersken Gin & Tonic

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.