Laksefingre og hjemmelavet remoulade

Så stod den på fastfood igen her – men hjemmelavet fastfood.

Fiskefingrene var af laks og remouladen hjemmelavet. Friture kartoflerne blev byttet ud med kogte kartofler og så en gang tomatsalt til. Hurtig, nemt og lækkert.

Remoulade.
2½ dl Lemon mayonaise eller alm mayonnaise
1 spsk hakkede kapers
1 dl meget fint hakkede pickles
2 spsk hakket persille
salt og peber

Kapers hakkes fint og pickles kan evt få en tur i blenderen, så det er helt fint. Den friske persille får også en tur af hakkeren, indes det hele blandes godt sammen og smages til med salt og peber.

Laksefingre
4 laksestykker skæres ud i mindre stykker/strimler og vendes i først sammenpisket æg, så mel, igen i æg og til sidst i rasp.
De steges gyldne på en pande i lidt olie.

Tomatsalat
2 tomater
1 rødløg
mozarella
olie
hvidvinseddike
krydderurter
hvidløg

Tomatskiver og mozarella lægges lagvis i et fad og pyntes med rødløget der er skåret i små tern. Olie, hvidvinseddike og forskellige krydderurter og hvidløg blandes og hældes over. Jeg laver dressingen sådan lidt på slump, så kan ikke helt sige hvor meget jeg bruger af hver.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*