MADBLOG & LIVSSTIL

Kyllingefilet med grøn hytteost

 

Æv hvor jeg frøs i går. Det var bare fordi jeg lige havde vænnet mig til forår og lidt varmere vejr, og så var der diset og koldt i går. Sofaen, et tæppe og bogen var redningen. Jeg er lige begyndt på en ny bog, "Pandekagehuset" af  Carin Gerhardsen, som jeg tror er god. Men da jeg først lige er startet, er det lidt svært at bedømme. I dag er vejret jo bare super, men læses skal der nu alligevel. Måske ude i solen.

I sidste uge læste jeg en psykologisk thriller. Pyyh det var nervepirrende ind imellem. Men den var super god. Så jeg kan godt anbefale at læse "Ophelia" af Lisa Unger, hvor hovedpersonen kæmper med sine dæmoner. Den er velskrevet og nem at læse. Man bliver trukket rundt ved næsen, uden at kunne gøre andet end følge med. Meget spændende.

I dag har vi fået dejlige forårsblomster. Blomster der kan klare sig ude nu, selvom de står i drivhuset til de kommer ud i potterne. Nogle af dem, skal i naboens potter og nogle på kirkegården, men der bliver også til en potte eller 2 på terrassen. Det begynder at krible i fingere nu, og inden længe er der mere gang i drivhuset. Og min fine hortensia er også med fine lysegrønne skud.

Ikke mere snak om blomster og forår. Nu er det aftensmaden, som også var ret så god.

Kyllingefileter med hytteost og cremolata.  Serveret med pasta og grønkålssalat. En rigtig nem aftensmad. Man kan finde mange spændende forslag til nem mad på nettet, men nogen gange er det bare at bruge det man har og ikke gøre det for kompliceret.

ca. 3 store spsk hytteost
1 bdt. frisk persille
1 tsk tørret esdragon
2 fed hvidløg
revet skal af en øko citron
saft af ½ citron
salt og peber

2 store kyllingefilet

Kom det hele i en blender, undtagen selvfølgelig kyllingefilet, og kør til det er en jævn masse.
Skær nogle riller i kyllingefileterne. Fordel den grønne hytteost over fileter, - prøv at trykke det godt ned i rillerne. Kom det i et fad og ind i ovnen i ca. ½ time, eller til de er møre og osten gylden.
Server de lækre og nemme fileter med en god salat til.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *