MADBLOG & LIVSSTIL

Sponsoreret indlæg

Den anden dag, modtog jeg en ret flot bog. Bogen hedder “Alt bliver bare bedre med Bacon”. Bogen udkom på  den International Bacon Day d. 3. september.
Allerede på omslaget bliver man ledt hen til bacon med de flotteste billeder. Billedstilen fortsætter hele bogen igennem. Flotte,klare og meget indbydende billeder med masser af bacon. Kan jeg dufte bacon?
Man må absolut ikke være fedtforskrækket, når man går igang med sådan en opskriftsbog. Men når man som jeg, betragter bacon som et krydderi, – ja så er der masser af inspiration at hente her. Der er kendte opskrifter, mindre kendte og opskrifter der piller drastisk ved opfattelsen af, hvad man kan servere bacon sammen med. Chokoladeovertrukket bacon har jeg godt nok aldrig prøvet, men lur mig, om det ikke lige pludselig er at finde på min blog. Salt og chokolade er super sammen, så hvorfor ikke også bacon.  Og bacon-is ved jeg er virkelig godt.

I bogen får man en god historie om bacon, krydret med sjove og utrolige facts. Der er grundig vejledning til hvordan man steger bacon, og får det bedste resultat. Hvilken slags bacon man skal vælge og hvor på grisen det kommer fra. Ja alt er grundigt forklaret.  Man bliver endda vejledt i, hvilken øl man drikker til bacon.
Bogen er ganske enkelt,  den endegyldige guide om bacon.

Du kan aldrig bruge for meget bacon!   Det er forfatteren, kokken, madredaktøren og tv-værten, Christopher Sjuves motto.  Han har et specielt kærligt forhold til mad, og især til bacon.

kartoffel-mad-glas-16-2

Jeg blev lidt inspireret af alt det bacon, så her har jeg lavet en lille forret, med cremefraiche og mayo der er rørt op med masser af persille, salt og peber. Små fine kogte kartofler, er omviklet med en skive bacon og brunet i ovnen til baconet er sprødt og brunt. Når de er kolde skæres de i skiver og arrangeres ovenpå creme fraiche. Pynt med hakket persille og en lille skive tyndt ristet rugbrød.

Meget enkelt, med en dejlig smag af kartofler og bacon.

KONKURRENCE

står der i overskriften – og den kommer nu.

For DU skal nemlig have muligheden for at vinde et eksemplar af den fine indbundne bog

“Alt bliver bare bedre med BACON” .

For at være med i konkurrencen, skal du enten her i kommentarfeltet eller på Jensens Madblogs Facebook side

skrive et ORD DER RIMER PÅ BACON?

Bare vær kreativ, intet er forkert.

Søndag d. 11. september kl. 12:00 trækker jeg lod blandt alle der har deltaget.

Når du nu alligevel er inde på facebook, vil jeg da blive meget glad, hvis du lige “Synes godt om” bloggen der inde også . For selvfølgelig skal du da være med i konkurrencen!

Vinderen kan glæde sig til en rigtig spændende og sjov bog, med 75 spændende og utraditionelle opskrifter.

bacon-50-2

PS. Det fine Arcoroc Petites Versatile Skrå glas til at servere enten forretter eller desserter i, og den smukke SALT tallerken, kan begge købes inde på shoppen.

 

 

 

 

 

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter