Honningmarinerede Rosenkål

Ej lige først skal I se min hotdogs fra i går. Jeg var idé forladt da vi skulle til at lave aftensmaden. Jens mente en hotdogs var det helt rigtige, så han blev sted for at købe hvad vi manglede.

Men mens jeg stod og skar løg, som rent faktisk var det eneste sunde vi ville få, fandt jeg lige et par rosenkål og en gulerod frem, som jeg rev fint. Og så blev det til en anderledes og lidt mere med “god samvittighed” aftensmad ;)

Og så til rosenkålene :) Det klær dem rigtig godt med den søde smag og nødderne.

Rosenkålene gøres rene og kommes i en gryde med 2 spsk honning og en håndfuld valdnødder. Og så kommer det sunde fra i går lige ind, for resten af det revne topping (ca 2 spsk) kom også i gryden. Den hele simrede til kålene var lige præcis møre.

Vi fik andebryst til, som jeg havde i fryseren fra jul, og som ikke må ligge for længe. Der kom lidt syltede appelsiner på, inden de blev varmeti ovnen.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*