MADBLOG & LIVSSTIL

Jeg fik da vist slet ikke blogget om de gode tortillaruller med kylling vi fik den anden dag. Dagene går så hurtigt, at jeg slet ikke fatter hvor de bliver af.  Jeg har ikke ferie endnu, men med det varme vejr, kan jeg næsten fortryde at jeg ikke har. Jeg har først ferie om 3 uger, men det er jo også lige om meget snart. Så drager jeg jo i skoven, Bøgeskoven, for at blogge om de gode madtilbud der er på SMUK fest i år. Men der bliver nu også tid til at høre god musik, hygge med vennerne og nyde den smukke skov.

tortillarulle-kylling

Tortillaerne er ret gode, og kan fyldes med mange forskellige slags fyld. Jeg serverede kålrisotto til , og det var et perfekt måltid.

tortilla-fad-ost250 gr hytteost
1 mellemstor gulerod
1 rød peberfrugt
1-2 forårsløg
1 stor dl. edamamebønner
3 tsk soya
salt, peber, hvidløg og lidt chili

Stegt kylling – skåret i store strimler

revet ost
4 tortillabunde

 

Start med at lave fyldet klar.
Hytteost blandes med groftrevet gulerod, peberfrugt i små tern, forårsløg i små skiver, edamamerbønner og soya. Smag til med salt, peber, hvidløg og chili.

Læg tortillapandekagerne ud og kom 2 spiseskefulde fuld som en stimmel på hver pandekage. Herefter lægges kyllingestykker hele vejen over, og der kommes igen lidt fyld på. Drys revet ost over og rul dem stramt sammen. Start med at folde de to “sider” lidt ind og rul så. Derved lukkes begge ender.

tortilla-paa-skraa

Læg pandekagerne i et fad og drys mere revet ost over. Sæt fadet i ovnen i ca 20 -30 min ved 200 grader eller indtil osten er smeltet og lysebrunt.

Server straks, evt. sammen med kålotto, ris eller en god salat.

grontsag-tortilla-ost

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter