• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Drikke » Weekend-starter

Weekend-starter

Udgivet: 20. sep. 2013. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Med inspiration fra Louisa Loreng, har jeg lavet mig en fredags-fyraftens-drinks. Synes jeg lige jeg trængte til, og det er jo en dejlig måde at starte weekenden på.

Fredags-Drinks
4 cl mørk rom
½ dl. koncentreret ribssaft
½ dl stærk og afkølet kaffe
Frosne ribs til pynt og som is

Bland alle ingredienser undtagen de hele ribs, og bland det godt sammen. Kom det op i et koldt glas og pynt med frosne ribsklaser. Almindelig isterninger kan også bruges.

Jeg havde fine ribs-klaser fra Vibegaard i fryseren, som er lige til at tage op og pynte med.

Skål - og god weekend!

Mere inspiration

  • Zinfandel min foretrukne vin
  • Sommerdrink med Fersken, Gin og Bobler
  • Fersken Gin & Tonic
  • Cold Irish Coffee

Se mere indhold på bloggen

Grøddag - Risengrød med kanelcroutoner

Enkel salat

Skinkesalat på ristet bolle

Squashpasta med persillepesto

"Mad for Alle"

Chiladekage

Så skal der kage til! - Pæretærte.

Kokos-Is

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.