MADBLOG & LIVSSTIL

Cowboy Toast med lidt ekstra

affiliateslinks

 

Onsdag - midt i ugen - 2 dage siden der var weekend - 2 dage til der er weekend. Jeg har aldrig talt dagene til weekend, og gør det såmænd heller ikke nu. Med mindre jeg altså skal noget jeg glæder mig til til weekenden.
I denne uge har jeg været her hjemme, hvor jeg har arbejdet et par timer og så ellers slappet helt af. Lukket mig inde i mig selv og læst en bog. Jeg har følt det har hjulpet, givet mig en indre ro, som jeg havde fået jaget godt og grundigt væk. Men i dag er en af de her øv-dage. Det var svært at komme ud af sengen, energien er langt væk, der er ligesom en lille klump i maven og i det hele taget en dag jeg tror bare skal overståes.
Så kigger jeg ud af det åbne vindue, og ser at SOLEN SKINNER jo - foråret banker på. Jeg skal ud og nyde det, så inden længe vil jeg gå en lang tur og sluge en masse dejlig frisk luft og sol.

Men inden da, skal I nu lige have opskriften på de dejlige Cowboytoast vi fik i aftes. Jeg var faktisk selv lidt skeptisk - kunne vi nu blive mætte af en toast? Men sørme jo, vi var rigtig mætte, og der var rester til  madpakken i dag. Barbequesaucen gav endda en fornemmelse af sommer og grill, - så ren glæde.

cowboy-toast-06
cowboy-toast-08Cowboy Toast - vores udgave til 4 toast
400 gr hakket oksefars
2 spsk Engelsk Sauce
2 fed hvidløg - meget finthakket
1 spsk Barbeque Sauce
Salt og peber - gerne den røgede salt fra Mariager Saltcenter

8 skiver god toast-/formbrød
smør
4 skiver cheddar eller andet ost
evt. 4 æg til spejlæg

cowboy-toast-092 store løg
smør til stegning
1 spsk sukker
1 spsk engelsk sauce

Ælt oksefarsen godt med engelsk sauce, barbeque, løg og salt og peber. Bank farsen ud på et stykke bagepapir, og form til 4 fløde kvadratiske bøffer, der er en anelse større end brødet.

Vend dem på panden, så de får en let stegeskorpe.

Skær løgene i tynde skiver og brun dem på en pande med smør. Kom sukker på, og lad dem karamelisere let.

Så skal det hele samles. Start med at smøre brødet med smør.

cowboy-toast-14
Steg spejlæg så de knap færdige. Imens de steger, kan toastene lægges sammen.
Læg en skive brød - med smørsiden nedad - kom bøf, en klat barbecuesauce, løg og en skive ost ovenpå, og slut af med endnu et skive brød, med smørsiden opad. Læg toasten på en grillpande og steg dem godt brune.
Når toastene skal vendes, lettes det øverste stykke brød, og spejlæg lægges forsigtigt ind, inden den anden side steges færdig.

Server cowboy toastene med en god fyldig salat til, og det er et godt solidt måltid.

Jeg har skelet til Signes udgave af cowboytoast, med lidt tilføjelser og rettelser.

cowboy-toast-11 cowboy-toast-13

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *