Sådan en gang rejesalat med avocado og asparges smager virkelig af forår og sommer. Vi havde en rest rejer tilovers fra frokosten forleden, og de blev til en lækker salat i dag. Det er med at være lidt kreativ, når køleskabet bugner af rester der skal anvendes. Og heldigvis bliver de til mange dejlige retter.

[ingredients title=”Frisk Rejesalat”]
3 portioner til forret

  • 1 avocado
  • 120 gr rejer
  • 3 grønne asparges
  • masser af klippet purløg eller finthakket persille
  • 1½ citron
  • 1 lille salatløg
  • salt og peber
  • Citron Tangperler fra Tanghuset

Pres den hele citron og hæld saften op i en skål. Skær avocadoen i små tern og kom dem straks ned i citronsaften og bland rundt.

Tilsæt rejer, purløg, finthakket løg og asparges i små snitter, og bland sammen. Smag til med salt og peber, inden salaten fordels i 3 portionsglas og pyntes med en skive citron og citron tangperlerne.

Servér med flutes til.

[/ingredients]

 

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Flere
opskrifter