MADBLOG & LIVSSTIL

Marineret Rejesalat med Avocado

Sådan en gang rejesalat med avocado og asparges smager virkelig af forår og sommer. Vi havde en rest rejer tilovers fra frokosten forleden, og de blev til en lækker salat i dag. Det er med at være lidt kreativ, når køleskabet bugner af rester der skal anvendes. Og heldigvis bliver de til mange dejlige retter.

[ingredients title="Frisk Rejesalat"]
3 portioner til forret

  • 1 avocado
  • 120 gr rejer
  • 3 grønne asparges
  • masser af klippet purløg eller finthakket persille
  • 1½ citron
  • 1 lille salatløg
  • salt og peber
  • Citron Tangperler fra Tanghuset

Pres den hele citron og hæld saften op i en skål. Skær avocadoen i små tern og kom dem straks ned i citronsaften og bland rundt.

Tilsæt rejer, purløg, finthakket løg og asparges i små snitter, og bland sammen. Smag til med salt og peber, inden salaten fordels i 3 portionsglas og pyntes med en skive citron og citron tangperlerne.

Servér med flutes til.

[/ingredients]

 

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *