Sådan en gang rejesalat med avocado og asparges smager virkelig af forår og sommer. Vi havde en rest rejer tilovers fra frokosten forleden, og de blev til en lækker salat i dag. Det er med at være lidt kreativ, når køleskabet bugner af rester der skal anvendes. Og heldigvis bliver de til mange dejlige retter.
[ingredients title="Frisk Rejesalat"]
3 portioner til forret
- 1 avocado
- 120 gr rejer
- 3 grønne asparges
- masser af klippet purløg eller finthakket persille
- 1½ citron
- 1 lille salatløg
- salt og peber
- Citron Tangperler fra Tanghuset
Pres den hele citron og hæld saften op i en skål. Skær avocadoen i små tern og kom dem straks ned i citronsaften og bland rundt.
Tilsæt rejer, purløg, finthakket løg og asparges i små snitter, og bland sammen. Smag til med salt og peber, inden salaten fordels i 3 portionsglas og pyntes med en skive citron og citron tangperlerne.
Servér med flutes til.
[/ingredients]
Skriv din kommentar her