MADBLOG & LIVSSTIL

Kyllingesnegle til madpakken

Hold da helt op et tordenvej vi havde i aftes og nat. Heldigvis var det ikke lige op over os, men det varede lang tid. Mange andre steder har det været ret slemt, og brandvæsenet har haft meget travlt. Jeg har altid synes, at det er lidt hyggeligt når det tordner om sommeren, men efterår og vinter bryder jeg mig ikke om.  Men nu er det slut, og vi har nogenlunde vejr igen.

I går bagte jeg også pølsehorn. Af samme dej, blev der bagt kyllingesnegle. Rent forsøg, men slet ikke så dårligt, så de bliver bagt igen. Jeg havde nemlig noget kyllingekød tilovers, som fint kunne bruges.

Opskriften på dejen kan du se under mine Pølsehorn. Istedet for at rulle dejen ud i cirkler, rullede jeg den ud i en rektangel. Ligesom ved kanelsnegle.

Herpå smurte jeg rød pesto. Så dryssede jeg rundhåndet med kogt kylling i helt små tern/stykker og tilsidst kom der grofthakket basilikum over. Så var det bare at rulle forsigtigt, men lidt stramt sammen til en rulle, som kunne skæres ud i ca. 5 cm tykke skiver. Lægges på en bageplade med skærefladen opad, og trykkes let flade.

Hævede i ca. 15 min, inden jeg smurte med sammenpisket æg og bagte dem i en 200 grader varm ovn i ca. 10 - 15 min.

Super gode i madpakken eller bare som ekstra måltid i utide. Fyldet kan varieres som man har lyst til, eller hvad man har af rester.

Velbekomme!

Se flere opskrifter:

Bananpandekager - sund og nem opskrift

Grillpølser og kartoffelsalat

Pølsebrød eller madbrød

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *