MADBLOG & LIVSSTIL

Nogen gange starter jeg med tilbehøret, og kødet bliver valgt efter hvad tilbehøret bliver til. Det var den rækkefølge jeg fulgte i dag. Jeg havde lyst til noget med karry, kokosmælk og en rest æblemos jeg havde stående.

Jeg startede med den lækreste…
karryKarrysauce.
30 gr smør
2 spsk hvedemel
2 små tsk karrysalt fra Mariager Saltcenter
165 gr kokosmælk (en lille dåse)
3 dl mælk
3 spsk æblemos

Smelt smør i en gryde, tilsæt karrysaltet og lad det bruse op inden melet tilsættes og piskes sammen. Kom kokosmælk og æblemos i, og spæd op med mælken, til saucen har den rette konsistens. Smag om der skal mere salt i.

Snitzel-Mandler-sauce

Så var jeg igang, og der var mere æblemos, og hvorfor ikke lave lidt æblekompot til karrysaucen.

Æble- løgkompot
3 dl æblemos
1 stor spsk syltede rødløg
chilisalt fra Mariager Saltcenter

Bland æblemosen med de syltede rødløg, og smag til med saltet.

Aeble-log-chilisalt-1

Som tilbehør til karrysauce og kompot, serverede jeg mandelpanerede snitzler.

Snitzel-panering

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter