MADBLOG & LIVSSTIL

Reenbergs Magnetholder

Jeg er så heldig, at jeg har fået en "før-julegave" fra Reenbergs. En magnetisk karkludeholder til at sætte i køkkenvasken, og som karkluden kan hænge på. Det er nær den bedste opfindelse jeg har set, for hvor gør man ellers af karkluden. Den ligger altid og flyder. Nu er der styr på den, og den hænger og tørrer.
Reenberg ser mor og datter, der sammen har fået den gode idé og senere udviklet på den. De har nu lavet disse i 10 år og fået patent på det. Serien indeholder ikke kun karkludeholderen, de har også mange andre forskellige smarte og praktiske holdere. Fælles for dem alle er, at der ikke skal laves huller. Alle holdere gør brug af kraftige magneter og er sat op i løbet af ingen tid.

Jeg var lidt spændt på at få den, for kunne den virkelig holde sig fast i vasken?


Min karkludeholder er i stål (og også den der sælges i Shop Jensens Madblog). Det vil sige, at de to ender er i plastik med en stål stang i mellem. I enderne sidder en kraftig magnet. Enderne er let fleksible, så de kan endda sættes på en mindre lige overflade, eller sættes skråt over i et hjørne. Her findes der også en fleksibel holder i plastic, som kan kan formes efter hjørnet.

Betingelsen er selvfølgelig at man har en stålvask, hvor magnetismen kan gå igennem. Jeg tror bestemt at de fleste har en sådan vask. Skulle magneterne ikke være stærke nok, eller har man en granit vask, kan man tilkøbe nogle der er kraftigere. Min vask er ikke noget problem. Jeg satte først de små modmagneter på, og så skulle holderen bare finde dem. "Klak" sagde det, da de fandt hinanden, og så sad den fast. Det er nemt lige at skubbe den på plads, og modmagneterne følger fint med. Da den sad som den skulle var det kun lige at sætte de medfølgende klistermærker på modmagneterne, og så var den monteret.
Der gik ca. 2 min fra jeg havde pakket karkludeholderen ud, og til at den var monteret. Så nemt er det faktisk!

Tænk at nogen ikke har fundet på det noget før. Det er jo genialt at have karkluden hændende der. Den hænger altid, er lige ved hånden og alligevel skjult. Nu er det slut med de grimme scenarier hvor karkluden hænger over vandhanen!

Reenbergs sælger selvfølgelig selv deres varer fra en webshop, men du kan også købe den her Shop Jensens Madblog (samme pris).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *