• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Kødretter » Indiske hakkebøffer

Indiske hakkebøffer

Udgivet: 10. sep. 2017. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

I aften spiser vi indisk. Eller ihvertfald noget der skulle ligne indisk. Det er små hakkebøffer jeg har kommet i en gul sauce, og det er ret så kraftig gul.
Det er en mere spændende udgave af den traditionelle hakkebøf med løg. Løgene er kommet i saucen, og bøfferne har fået smag.

[ingredients title="Indiske hakkebøffer"]
3 portioner

  • 400 gr hakket oksekød
  • 1 spsk rasp
  • ½ dl mælk
  • 1 tsk garam masala (tikka masala i glas kan også bruges, så kommer du 1-2 spsk i)
  • 1 hvidløg i meget små tern
  • 1-2 tsk salt
  • olie til at stege i
  • 1 løg i tern
  • ca. 3 dl bechamelsovs eller hvid mælkesovs
  • 1 tsk garam masala  (tikka masala i glas kan også bruges, så kommer du 4-6 spsk i)
  • 1 tsk gurkemeje til at farve med
  • salt og peber
  • meget gerne korianderblade eller persille (jeg havde desværre ikke noget)

Bland kødet med rasp, mælk, garam masala, hvidløg og salt og ælt det godt sammen. For til 8 små miniature bøffer og steg dem på en pande med olie. Det tager ca. 10 min, så er de gennemstegte og pænt brune. Tag bøfferne op.

Kom løg på panden og steg dem gennemsigtige inden saucen og krydderierne tilsættes. Varm godt igennem og smag til. Saucen kan du selv lave, eller du kan købe den.

Kom bøfferne i den varme sauce og sørg for, at de er også er varme. Pynt med grønt på toppen inden de serveres med ris og en god salat eller grøntsager.

[/ingredients]

Mere inspiration

  • Koteletter i fad
  • Citron Koteletter & Salat
  • Flæskesteg med fyld
  • Grøntsager i Sennepssauce

Se mere indhold på bloggen

Skal der rødkål til flæskestegen?

Sommerferien 2020

Ostekager med forskellige smag

Chokoladekage med blodappelsin

Havkat eller Koteletfisk

Små Krydderkager

cookies med chokolade

Cookies med chokolade - sprøde chokoladecookies

Barbeque Mørbrad

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.